2777
2789
عنوان

تلافی کردن تو خونه ی مادرشوهر

1870 بازدید | 93 پست

از دیشبه اومدم خونه مادرشوهرم مهمونی دیشب شام کلی ظرف تو ظرفشوییشون جمع شده بود شستم .مادرشوهرم یه بارنگفت دستت بشکنه با اب یخ اینهمه ظرف شستی فشار ابشون کم بود گرم نمیشد

منم کلا رفتم تو قیافه .

امروز  نه تو صبحونه اوردن کمک کردم نه جمع کردن نه ناهار اوردن فقط ۴تا بشقاب جلو مونو برداشتم شستم وقتی بقیه ظرفا اومد گفتم نمیشه شست اب یخه خودش شست .

موقع جمع کردن خونه ام سرمو کردم تو گوشی و بی محلی کردم که شوهرم ناراحت شدو گفت پاشو جارو کن و کارارو انجام بده منم گفتم نمیکنم چون انگار وظیفمه اونم ازم ناراحت شد برام مهم 

ازبس کاراشونو انجام دادم پررو شدن 

یه تشکر چیزی از ادم کم نمیکنه 

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف چه سخت گرفتی دو روز دیگه میمیریم جسممون خاک میخوره چه خوب که به یه پیرزن بدون چشم داشت کمک میکردی دامنو میبستی روسری ام دور سرت یه قالبمه آب میجوشوندی خانومیتو ثابت میکردی نه لجبازیتو ....بیاین جلو میزنم 😲😲😲😲

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
خوب کردی وظیفت نبودکه بایدتشکرمیکردازت  شوهرت دعوانکردبات؟

نه دعوا نکرد فقط گف برات متاسفم 

کلا شوهرم ارومه اهل دعوا نیس 

ولی مادرشوهرم قیافه میگیره و اخماش تو همه 

منم با خودم همش میگم به درک 🙈

در انتظار آینده برام دعا کنید لطفا

وقتی همه کارا رو یه تنه تو خونه مادرشوهر انجام میدی ینی سیاستی به کارنبردی و همه میگن وظیفشه واگرم دیگه انجام ندی ناراحت میسن چون عادتشون دادی

تا خدا با من است زمانه با من است .

می خواستی خوبی کنی به بعضیا خوبی کردن نیومده

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ