2777
2789
یه دختری تو زندگیش بوده قلبشو شکسته حس میکنم بعد اون عاشق نشدهاما اینا حسه همش تو واقلیتو بچسب

حس پارتنرم بهم چیه؟

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

اره تا یک وعده دیگهیعنی تا یک ماه یا یک سالبچت دختر میشه

عزیزم چهارشنبه ازمون من خوب میشه؟

به هدف مهم امسالم میرسم دقیقا یا حتی نزدیک بهش میرسم مثلا؟

ماه تولدمم میگی یا فصل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من جواب سوالای تکراریو نمیدونم واقعا خسته میشم انرژیمم به باد میره😂لطفا ریپلی نکن دیگ هیچ جا ...

@ملوسکککک عزیرم😱 سوالم تکراری نیست اولین بار هست در ممرد این فرد میپرسم قبلا در مورد کس دیگری پرسیده بودم

عزیزم من جواب سوالای تکراریو نمیدونم واقعا خسته میشم انرژیمم به باد میره😂لطفا ریپلی نکن دیگ هیچ جا ...

میشه این آخرین سوالمم جواب بدی 🥺

باز همدیگه رو میبینیم ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

من استارترم دیسب خوابم برد 

درست هم گفتی اول اسمشوو 

میشه بگییی؟🥹🥹🥹