2777
2789

دیشب تولد پسر صاحبکار مادرم بود،  یکی از همکارای مامانم دو تا زن داره دیشب هردوتا زنش بودن😂😂😂

خب برای من خیلی جالب بود 

همکار مامانم خیلیم مرد شوخیه کلی دیشب رقصید برای اولین بار میدیدمش ولی اینقد احساس راحتی میکرد انگار ده سال همو میشناسیم😂😂😂بعدش زن اولش خیلی پُــخ بود اصلا حرف نمیزد حتی اولش نگاه نکرد من سلام کنم بهش ولی زن دومش یکم بهتره😂دیشب وقتی میرقصید مادر من و اون یکی همکارش میخندید دست میزدن بعد زن اولش حسودیش شده و دیشب که رفته بودن خونه شروع کرده به دعوا دگه شوهره رفته پیش اون یکی زنش😂😂😂

دوتا زنش نشسته بودن رو مبل بعدش خودشم رفت وسط اونا وایساد عکس گرفتن من اینقد خندم میگرفت

🥹🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آشنای،ماهم دوتا زن دارن ولی واقعا برا زن اول سخته بهتره درک کنیم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

دیگع نداشته باشین😑😑 مردک تمبونی

حالا فداتشم ی چیز بگم شاید باور نکنی 

من گاهی اوقات میرفتم دنبال مادرم از سرکار بعدش این آقا منو دیده بود بعدش منو برای پسرش خواستگاری کرده بود😂😂😂من 20 سالمه پسره هم 20 سالش بود بعدش مادر من کلا دگه نرفت ولی صاحبکارش اینقد اصرار کرد دوباره مادرم میره سرکار ولی دگه مادرم کلا از این بشر متنفر شده

🥹🤍

حالا فداتشم ی چیز بگم شاید باور نکنی من گاهی اوقات میرفتم دنبال مادرم از سرکار بعدش این آقا منو دیده ...

وای یا ابلفضل منم یه چی بگم شاید باورت نشه پسر کو ندارد نشان از پدر😂😂😂😂😂👌🏾

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند