2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 17 پست
فقط یه چیزی بگو اروم شم اعصابم خیلی خورده بچه نیستم ۲۰سالمه🙂🤦🏻‍♀️

بچه ای عزیزم 

هیچی خواستی کار خوب بکنی ک کردی وظیفت نبوده لطفتون رسونده 

ولی سری بعد نکن چون خرید غیر ضرور کردن 

برای چیزای ضروری خرج میکردم اشکال نداشت ولی اینکه غیر ضرور گرفتن ینی نباید دفعه ی دیگه کمک حالشون باشی

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
چی بگم😔فدای سرشون جونمم براشون بدم بازهم در حق خوبی هاشون کمه من فقط از ولخرجیشون عصبیه ام وقتی کسی ...

ببین الان با اعصاب خوردی و ناراحتی پولا بر نمیگرده تو حسابت. حالا که دوستشون داری و با هم خوبین، اصلا به روی خودت نیار بذار حالا که پولا خرج شده و دیگه بر نمیگرده حسابی کیف کنن، خدایی الان صد تومن پولی نیس که میگی آجی کیک خریده. یه بسته چیپس پنجاه تومنه. من فک کردم حالا چقد خرج کردن.

در آینده شغل پیدا میکنی و ارزش این پولا برات کمتر میشه و میگی کاش غصه نمیخوردم. 

ولی سری بعد هواستو جمع کن کارت نده دستشون‌. کارتتو بهشون نده. ببین چی لازم دارن خودت بخر اگه تونستی . یا همونقد فقط به حسابشون بریز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان با اعصاب خوردی و ناراحتی پولا بر نمیگرده تو حسابت. حالا که دوستشون داری و با هم خوبین، اصل ...

اخه هرشب صد یا کمتر باید تغذیه بخره اینو کجای دلم بزارم 

اخه هرشب صد یا کمتر باید تغذیه بخره اینو کجای دلم بزارم

درسته خب ولی همیشه کارای آدما منطقی نیس و نمیشه زیاد سخت گرفت. دوست داره ، اگه پول داشتی و دادی مطمئن باش جای دوری نمیره . ولی اگه نداری خب کارتتو نده غصه خوردن نداره . 

از دیگران انتظار نداشته باش منطقی باشن، ولی خودت سعی کن منطقی باشی. اگه پولی دادی و خرج شده دیگه منطقی نیس دربارش صحبت کنی چون کوفتشون میشه هم پوله رفته هم حس میکنن منت گذاشتی. ولی دیگه نده کارتتو تا اینقد حرص نخوری . یا شیش ماه یه بار بده ....