2777
2789
عنوان

سیسی 🥲🫂

617 بازدید | 33 پست

من شاید این روزای سختمو فراموش کنم ..

ولی تویی ک تو این روزا کنارم بودی رو هرگز 🥲

بمونی برام جیگر 😭♥️

@asalarmy  

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@asalarmy‍ نذاشتن برسم 🤣🤣🤣🤣

کجا برسی خواهر؟🤣

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی نی سایتتتتت🤣🤣🤣🤣بعد دوماهههه🤣🤣🤣🤣

تو تا رسیدی دعوا نکن اونا هم میزارن برسی سیسی🥹😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دعوا نکردم پیوی گفتم بهت 😭🤣

😂هعی جالبه که من نمی‌فهمم چی میگی 🤣

🤣🤣🤣🤣🤣گفتم بهتتتت

هنوزم نفهمیدم ولی خودم میرم میفهمم🥹😂عیب نداره

بگم تل بهت ؟ 🤣

خیلی تل چک میکنم؟

ولی تو بگو اره بخاطر عکسم شده میام😭😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  14 ساعت پیش
توسط   kkkkkkkkkkk  |  19 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش