2789
عنوان

شوهراتون مجردي بيرون ميرن؟ ميزارين عايااا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 102 پست
شوهر من دو سه ماه يبار با دوستاش دوره دارن البته اونام متاهلان

شوهره من اصلا نمیره و منم دوست ندارم بره ولی منم نمیذاره برم البته وقتایی که خونه نباشه و سره کار باشه میزاره ولی اگه خونه باشه اصلا.چند روز بخوام برم که عمرا بذاره حتی با پدر و مادرم میگه نمیخوام تنهام بذاری بری منم نمیرم اصلا

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
خودش اهلش نیست. بخواد بره من مشکل ندارم

پاریس حامله ای ??

یا ازین تيکر های مسخره توهم زدی ??

"تاریخ آشنایی،تولد دخترم ،سالگرد ازدواج "

تازه مد شد آخه میپرسم😓

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پاریس حامله ای ?? یا ازین تيکر های مسخره توهم زدی ?? "تاریخ آشنایی،تولد دخترم ،سالگرد ازدواج ...

باردارم. همینم بزور گذاشتم بابا بدم میاد ازین مسخره بازیا😁

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

آره 😖

هعی خوشبحالت 

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

من خيلي دوست داشتم حداقل ماهي يه بار با دوستاش بره بيرون روحيه اش عوض بشه در كل زياد اهل دوست و رفيق نيست، انتظار داره منم مثل خودش باشم.

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
عزیزمی نبینم غمتو!😍😍😍

دلم میخاد مجرد بودم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
دلم میخاد مجرد بودم

فدات شم...چرا آخه  🙁🙁میگذره تو رو خدا ناراحت نباش ❤❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
شوهره من اصلا نمیره و منم دوست ندارم بره ولی منم نمیذاره برم البته وقتایی که خونه نباشه و سره کار با ...

شوهر منم تقريبا اينطوره وقتي خودش نباشه اشكال نداره برم ولي وقتي خودش هست نبايد برم البته مسافرت با خانوادم ميذاره برم. ولي واقعا اذيت ميشم آدم فكر ميكنه زندانيه مثلا اگه تو يه جمعي هستم و همه دارن برنامه ميريزن برن بيرون من ساكتم آخه بايد يه بهونه اي جور كنم 

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
شوهر منم تقريبا اينطوره وقتي خودش نباشه اشكال نداره برم ولي وقتي خودش هست نبايد برم البته مسافرت با ...

منم خیلی دلم میخواست بتونم چند روزه برم.مثلا خاله هام و دخترخاله هام میرن مجردی مشهد.قشم.کیش به منم اصرار میکنن ولی نمیتونم برم.البته دیگه عادت کردم

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟ روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم
منم خیلی دلم میخواست بتونم چند روزه برم.مثلا خاله هام و دخترخاله هام میرن مجردی مشهد.قشم.کیش به منم ...

منم عادت كردم عزيزم ولي جلو خانوادم كم ميارم. قشنگ با قاطعيت تمام ميگه تو نرو ولي وقتي زمانش رسيد اصرار ميكنه كه برو ولي من نميرم چون اگه برم هي sms ميده كي مياي و كي مياي اينجوري بيشتر اعصابم خورد ميشه. 

خدا ببخشه عزيزدلم... برای منم دعا کن ،خدا نجاتم بد ازین چشم انتظاری ...

امیدوارم به خواسته دلت برسی عزیزم

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞