2777
2789
عنوان

امتیاز واممو بدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
توسایت فروش امتیازعزیزم پیام دادم مشتری پیداشد البته واسطن اینا

اسی باید پول تو حساب بمونه؟؟یا همینکه با کارت مهر ایران کار کنی ازش استفاده کنی امتیازو میده؟؟چون شوهرم دارهدمبپرسم پول نگه نمیداره هم همه کارت ب کارت خرید با اون کارته

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی باید پول تو حساب بمونه؟؟یا همینکه با کارت مهر ایران کار کنی ازش استفاده کنی امتیازو میده؟؟چون شو ...

عزیزم شما بایدمعدل حساب بگیری ببینی گردش حسابت چقد وام تعلق میگیره اگه گردشت بالاس

منم پول سپرده نکردم اتفاقی این پول مو ندروکارتم میخاستیم معامله ای کنیم

قبلشم۱۵۰وام تعلق گرف اونوگرفتم خودم

خیرگفتن۵۰میخامشالبته گفتن میلیونی۲۰۰میشه۴۳من گفتم ۵۰چون ایشونم واسطس میبره میفروشش

تو دیوار ریخته امتیاز وام بانک رسالت معیارشم همینه ک من گفتم این واما به درد نمیخوره چون بازپرداختش کمه

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!  

عزیزم شما بایدمعدل حساب بگیری ببینی گردش حسابت چقد وام تعلق میگیره اگه گردشت بالاسمنم پول سپرده نکرد ...

از بانک بگیرم یا با همراه بانکش

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
تو دیوار ریخته امتیاز وام بانک رسالت معیارشم همینه ک من گفتم این واما به درد نمیخوره چون بازپرداختش ...

عزیز من اینجا نیومدم دنبال مشتری گفتم پیام داده واسطه توسایت فروش امتیاز میخادش بدمش یان

[QUOTE=379636948]بده چون انقد نمی ارزه اگه 50 میدن بده[QUOTEتازه واسطه انقدمیخادش میلیونی۲۰۰خودش چقد ...

احتمالا خودش میخواد بگیردش چون دیگه خیلی زیاده این کی میاد انقد پول بده برا یه وام 12 ماهه 😐😑

‏گاهی خودیا از همه دشمن ترن...!