2777
2789

ژنتیکی نیست من بعد زایمان افسردگی گرفتم خودم خودمو درمان کردم بعد بابام فوت شدن افسردگیم شدیدتر برگشت باز باز الان خودمو درمون کردم بدون کمک قرص و پزشک

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

من دارم دارو میخورم

چند ساله بخاطر شرایط بیرونی و محیط زندگیم افسرده بودم،

اینو میگم که یعنی تجربه های ناخوشایند باعث افسردگیم‌شدن.

چند بار رفتم روانپزشک ولی دارومو ادامه ندادم، سعی کردم خودمو با ورزش و عبادت و توی اجتماع بودن و پادکست خوب کنم، گرچه بسیار تاثیر داشت.اما چرا موندگار نبود؟ چون من محیطم و آدم هایی که اذیتم میکنن تغییر نکردن.من از آدم ها آسیب دیدم. اولینش هم مادرم.

دیگه اینبار رفتم دکتر درست حسابی و دارم داروهامو میخورم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم دارو میخورمچند ساله بخاطر شرایط بیرونی و محیط زندگیم افسرده بودم،اینو میگم که یعنی تجربه های ...

منم از خانوادم بهم اسیب زدن 

منتظرم پول دستم بیاد برم چون هزینه های تراپی بالا هست 

منم از خانوادم بهم اسیب زدن منتظرم پول دستم بیاد برم چون هزینه های تراپی بالا هست

از پذیرش ۲۴ میتونی وقت بگیری از بهترین دکترهای شهرتون، توی بیمارستان یا کلینیک باشه ویزیتش ۴۰ تومنه.مطب گرونه. حتی از من نوار مغز هم گرفت خیلی ارزون.