حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 عنوان کسی جدیدا گوشی خریده ❓ 90 بازدید | 17 پست الان تا سقف ۱۵ تومن چه گوشیی خوبه؟ از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد! 1404/02/01 | 23:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کینو۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3463 آ۱۵آ۱۶ کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
توت_فرنگی_سبز عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 8219 سراغ شیائومی باید بری برو دیجیکالا ببین نظرات بخون بعد برو هرجا خواستی بخر به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 آ۱۵آ۱۶ اخهsنیست بنظرت بی کیفیت نیستن؟شیائومی چطوره از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 شیائومی نوت ۱۲ پرو به بالا شیائومی داری؟راضی هستی از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
mamni_ayandeee عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1193 شیائومی داری؟راضی هستی اره نوت ۱۲ پرو دارم شیائومی گرفتی فقد پرو بگیر ساده هاش خوب نیس
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 سراغ شیائومی باید بری برو دیجیکالا ببین نظرات بخون بعد برو هرجا خواستی بخر اره خودمم به شیائومی فکر میکنم ولی خواهرم داره خیلی داغ میکنه از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 شیائومی نوت ۱۳ خالی یا پرو از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
کینو۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3463 اخهsنیست بنظرت بی کیفیت نیستن؟شیائومی چطوره همسرم آ۱۵ داره خوبه نسبت ب قیمتش.شیا نمیدونم من چون پول ندارم گوشی عوض کنم پیگیر قیمتا نیستم 😅فقط آ۱۵ میدونم خوبه شوهرم راضیهقیمتشم حدود ۱۳ میوفته کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 اره نوت ۱۲ پرو دارم شیائومی گرفتی فقد پرو بگیر ساده هاش خوب نیس گوشیه تو الان نگاه کردم ۱۷ ۱۸ تومنه ۱۵ تومنی میشه شیائومیه خوب گرفت یعنی از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
حیاتhaiat مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 213 همسرم آ۱۵ داره خوبه نسبت ب قیمتش.شیا نمیدونم من چون پول ندارم گوشی عوض کنم پیگیر قیمتا نیستم 😅فقط آ ... سامسونگ قابله اعتماد تره حس میکنم خواهر خودمم a14sداره راضیه ولی گرونن از چه به خود میبالد؟انسان که لقاحش یک اشتباه،ولادتش یک رنج،و زندگی اش یک ملال استو محکوم به مرگ می باشد!
کینو۷۲ عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3463 سامسونگ قابله اعتماد تره حس میکنم خواهر خودمم a14sداره راضیه ولی گرونن آره منم نمیتونم ب شیائومی اعتماد کنم کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...