2777
2789

ولله، بالله، تالله من اسم کاربریا یادم نمیمونه

هم بذارید پای سنم که دیگه ۳۷ سالمه

هم پای سالها گشتن توی سایت حدودا از سال ۹۶ که آشنا شدم با سایت تا ۹۸ که کاربری ایجاد کردم، میدونید چند ده هزار کاربر دیدم تو این سالها؟ گاهی حتی دوستانم که زمانی باهاشون تو تاپیکا بگو بخند داشتم رو فراموش میکنم اسم کاربریشونو

میفهمم یه عده از شما دوست ندارید منو به هیچ عنوان توی تاپیکتون ببینید، حق دارید

ولی اولا رئیس بنده که نیستید یا مثلا اشتراک پریمیوم سایت یا سهامشو که نخریدید تعیین کنید کدوم کاربرا تو کدوم تاپیکا نظر بدن😂

بعدم خدایی من آدم اذیت کنی نیستم، بدونم طرف با نظر من اذیت میشه خب چرا نظر بدم تو تاپیکش؟

منتها این تحت شرایطیه که بدونم

و چون نمیدونم، یادم نمیمونه یا بخاطر با عجله خوندن متوجه نمیشم، میام نظر میدم، شمام دروده که میفرستید به مرده و زنده‌ام!

این رفتار منطقی نیست

خواهشا اگر انقدر مصمم هستید که کامنتمو جایی نبینید، توی تاپیک حتما ذکر کنید elham_kk توی این تاپیک اصلا کامنت نذاره، و من احترام میذارم بهش

ولی تا وقتی آسیبی بهتون نزدم شروع به توهین نکنید

به دوستانم هم بابت دوست من بودن توهین نکنید، ممنون🥰♥️

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی