2777
2789
عنوان

ورم غدد لنفاوی گلو

214 بازدید | 19 پست
nilgoon72
تعداد پست: 11

سلام خوبین ، گلوی من سمت راستم زیر فک، ۲ تا اینا اندازه لوبیا حس میکنم گاهی تیر میکشه میزنه ب گوشم حتی به گردنم

۲ ماه پیش رفتم فوق تخصص غدد اهمیت نداد بهش ازمایش خونم دادم گفت سونو هم نمیخواد مهم نیس

ولی من دیگ زندگی ندارم از استرس ، هر روز مرگمو میبینم 😭😭 توروخدا کسی که خودش تجربه همين موضوع رو داشته راهنماییم کنه چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی متخصص غدد بررسی کرده چکاب خون هم دادی نگران نباش شاید یه دوره عفونت چیزی داشتی مثه کرونا یا سرماخوردگی برا همین یه مقداری ورم کردن اون چیزی که شما ازش میترسید خدا نکرده نیست اون مشکل غدد لنفاوی همراه با مشکل بلع هم همراه میشه

عزیزم وقتی متخصص غدد بررسی کرده چکاب خون هم دادی نگران نباش شاید یه دوره عفونت چیزی داشتی مثه کرونا ...

نمیدونم بخدا ۳ ماهه دیگ از زندگی هیچی نمیفهمم، کاش برام سونو مینوشت نمیدونم‌چرا مقاومت کرد هی گفت نیاز نیست ، ینی دکتر دیگ نرم؟

چیز خاصی نیست...برا منم گاهی وقتا همینطوری میشه...مثل تخم مرغه.‌...گاهی هم درد میگیره.....

خب دکتر چی میگه؟ یعنی گاهی مث تخم مرغ میشه بعد دوباره یه مدت محو میشه؟

چه دکتری بوده اینقدر بی تفاوت رد شدهپسر من همین مشکل رو داشت عفونت بود پنی‌سلین زد دو بار تا خوب شد

منم چند دوره انتی بیوتیک استفاده کرده بودم ولی خوب نشد، بهشم گفتم ولی بازم گفت اشکال نداره مهم نیست

نمیدونم بخدا ۳ ماهه دیگ از زندگی هیچی نمیفهمم، کاش برام سونو مینوشت نمیدونم‌چرا مقاومت کرد هی گفت نی ...

عزیزم اصولاً تورم غدد لنفاوی رو نشونه عفونت در خون می‌دونن البته باز بستکی به سیستم ایمنی شما داره شاید بدن شما خیلی حساس بوده نسبت به عامل بیماری زا مثلا سرماخوردگی واکنش نشون داده یا اینکه خودتون تقویت کنید که سیستم ایمنی قویتر بشه اگر هنوز نگرانی برای اینکه خیالت راحت بشه پیش داخلی هم برید براتون دوباره آزمایش میده و معاینه میشد. نگران نباش عزیزم 🙏🌱🌱

من الان نزدیکه یک ساله مشکلم همینه سر همین موضوع وسواس فکری شدید و اضطراب گرفتم رفتم روانپزشک دارو مصرف میکنم ،دکتر داخلی چند جا رفتم آزمایش خون هم دادم مشکلی نبود ولی همچنان استرس دارم 

الان دندونم خراب شده لثه م باد کرده دقیقا همین الانش گلوم زیرش دو تا اینا غدد ورم کرده درد می‌کنه رفتم دندانپزشک گفت از همونه دندونت عفونت کرده بعد کسی ک دندون عقل نیمه پنهان هم داشته باشه تند تند عفونت می‌کنه میزنه غدد لنفاوی گلو عفونت می‌کنه 

عزیزم اصولاً تورم غدد لنفاوی رو نشونه عفونت در خون می‌دونن البته باز بستکی به سیستم ایمنی شما داره ش ...

ممنون عزیزم مرسی از راهنماییت، دعا کنید برام ک چیز خاصی نباشه

الان دندونم خراب شده لثه م باد کرده دقیقا همین الانش گلوم زیرش دو تا اینا غدد ورم کرده درد می‌کنه رف ...

منم فکر میکردم از دندون عقلامه، رفتم ۴ تاشم کشیدم و جراحی کردم فرقی نکرد، دوباره عکس انداختم گفتن همون سمت دندون عصب کشی شدت زیرش کیست داره باید کشی حتما از اونه، اونم گشید هییچ فرقی نکرد، بخدا دیگ زندگی ندارم ، شما سونو هم دادی؟

منم فکر میکردم از دندون عقلامه، رفتم ۴ تاشم کشیدم و جراحی کردم فرقی نکرد، دوباره عکس انداختم گفتن هم ...

من یکبار کلا غدد لنفاوی بدنم از چند جا زد بیرون واااای چ استرسی کشیدم رفتم سونو دادم گفتن عفونت کرده بعد بزرگم نبودن زیاد آنتی بیوتیک خوردم درست شد ولی هر از گاهی فقط زیر فکم ورم می‌کنه منم داغونم بخدا 

یعنی تا آخر آخرش فکر کردم همش میگم بچم چی میشه