2777
2789
عنوان

ورم غدد لنفاوی گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 19 پست

دوبار متخصص داخلی رفتم گفتن نگران نباش هیچی نیست ازمایشم دادم معاینه هم کردن گفتن طبیعیه همه چی نترس آخر سر رفتم روانپزشک گفت شما مشکل وسواس فکری داری باید دارو مصرف کنی خیلی بهتر شدم ولی کامل نه هنوزم ب چیزای منفی فکر میکنم ولی قبلاً خواب و خوراک نداشتم گریه میکردم یکسره می‌خوابیدم اما الان بهترم 

دوبار متخصص داخلی رفتم گفتن نگران نباش هیچی نیست ازمایشم دادم معاینه هم کردن گفتن طبیعیه همه چی نترس ...

منم حاضرم برم سونو بدم عکس بندازم بگن هیچی نیست خیالت راحت بعد بیام برم پیش روانشناس ،بخدا از زندگی افتادم ،چه عجب یکی حالمو فهمید 😔 شوهرم دیگ از دست کارام خسته شده میگه دیگ منم داری افسرده میکنی بس کن چرا انقدر منفی بافی میکنی ولی دست خودم نیس

تازه الان ی هفتس همراه سردرد ببخشید مخاط بینیم هم خونیه وحشت دارم دیگ توروخدا دعا کنید واسه منم ب خیر بگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حاضرم برم سونو بدم عکس بندازم بگن هیچی نیست خیالت راحت بعد بیام برم پیش روانشناس ،بخدا از زندگی ...

انشالله چیزی نیست برو دکتر داخلی بگو برات بنویسه بعدش حتما برو روانپزشک وگرنه نابود میشی ،من رفتم داخلی گفت ۹۹درصد تورم غدد لنفاوی از عفونته برام آزمایش نوشت گفت برای اینکه خودت خیالت راحت بشه نوشتم،،،یعنی تا جواب ازمایشم بیاد من ده سال پیر شدم کارم یکسسسره گریه بود بیچاره شوهرمم دیگه میترسید از جواب ازمایشم ولی همه چی خوب بود شکر خدا 

اما الآنم میگم دوباره غدد لنفاوی گلوم سمت دندون خرابم درد می‌کنه ،بخدا خسته شدم 😔

حتما میرم، توکل بخدا ان شاالله ک واسه منم خیره دعا کنید برام‌، اونم احتمالا بخاطر همون دندون خرابه برو درستش کن حتما اونم خوب میشه ❤️