2777
2789

وای نگو دختر

منم دوستدارم برم کماااااا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر ما یه کاغذ دستمونو می‌بره تا یه هفته گریه میکنیم 

بعد تو میکی تیر ؟؟

شوخی نیستا 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

داداشم و داییم یه بار  تیر خ ردن تا پای مرگ رفتن هردوشون

البته مال داییم اصابت کرده بود به  نزدیک قلبش ولی خداروشکر گذشت 

داداشمم که تیر خورده بود رو شونش از پشت کمر

نه کار بر جدیدم نه قدیم

وای گفتییی منم هر وقت فیلم پلیسی میبینم اینجوریم🤣🤣

دلم میخواد ببینم چجوریع دردش داغه فکر کنم بدنت حس سوختگی پیدا می‌کنه 😂😂

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

وای گفتییی منم هر وقت فیلم پلیسی میبینم اینجوریم🤣🤣دلم میخواد ببینم چجوریع دردش داغه فکر کنم بدنت ح ...

در اصل  وقتی به بدنت میخوره داغه یه حس عجیب و پر از دردی مثل کشیده شدن رگ کمر داره بوی سوخته مثل کباب میده  و انگار یه آهن داغ رفته داخل بدنت 

به حدی که روی  رشته های عصبیت  تاثیر داره و بهشون فشار میاد و بیهوش میشی

حسش اینجوریه

نه کار بر جدیدم نه قدیم