2777
2789
عنوان

بیاین بگین چم شده

204 بازدید | 10 پست

من  هر هفته دو روز تهران کلاس دارم... شب راه می افتم صبح می رسم مستقیم میرم سر کلاس... هفته پیش یه موضوعی پیش اومد که از شدت استرس من دستام می‌لرزید... بعد از اینکه برگشتم اصلا دلم نمی خواست این هفته برم.. ولی بلیط گررقتم و خودم رو مجاب کردم برم... همین یه ساعت پیش داشتم می رفتم برم حموم بعد آماده شم برم ترمینال احساس حالت تهوع کردم.... اینم بگم من سابقه تهوع و مریض شدن به این سبک رو داشتم و حدود دو سه سال درگیرش بودم... خلاصه ترسیدم تو ماشین حالم بد شده کنسل کردم و تصمیم گرفتم غیبت کنم... ولی بعدش حس کردم حالت تهوعم از بین رفته... نمی دونم چمه... از خودم بدم میاد آنقدر ضعیفم... به نظرتون چه من؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بهش میگیم ماشینی شدن یعنی تو ماشین حال ادم بد میشه برو دکتر بهت قرص میده

نه من هیچ وقت تو ماشین مشکل نداشتم و ندارم.... بعد از اون سری که تو ماشین سر یه قضیه ای مضطرب شدم هر وقت به رفتن فکر میکنم حس میکنم می‌خوام بالا بیارم....ولی تا کی... من هنوز دو ترم دیگه دارممم

عزیزم عصبیه،حالا به خودت فشار نیار این هفته نرو هیچی نمیشه.استرس گرفتی.

خدا کنه فقط این حالتم درست شه... حس میکنم به اندازه کافی تو فشارم اینم اضافه شده بیچاره میشم

ولی مرسی دلگرمی بود...حقیقتش به همین نیاز داشتم...به همین یه جمله💖💖

عزیزم عصبیه،حالا به خودت فشار نیار این هفته نرو هیچی نمیشه.استرس گرفتی.

خودمم همین فکر و میکنم ...

مرسی که یه جمله خوب بهم گفتین... به این جمله ها شدیداً نیاز داشتم💖💖