2777
2789

پسرم قبلا می‌خورد دکتر عوضش کرد 

الان ریتالین و دوتا دیگه میخوره

اصلا ناراحت نباش از مصرف دارو براشون لازمه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرم قبلا می‌خورد دکتر عوضش کرد الان ریتالین و دوتا دیگه میخورهاصلا ناراحت نباش از مصرف دارو براشون ...

پسر من خیلی تکانشگری نداره بیش فعالیش فقط نقص توجهه . اتفاقا شمارو تو یکی از این تاپیک ها دیدم میخواستم تگ کنم خداروشکر اومدین . ممنونم ک جواب دادین . پسررشما مشکل تمرکز داشت ؟

🖤

پسر من خیلی تکانشگری نداره بیش فعالیش فقط نقص توجهه . اتفاقا شمارو تو یکی از این تاپیک ها دیدم میخوا ...

پسر من هیجان زده هستش ولی همین یک ساعت پیش با معلمش صحبت کردم گفت واقعا شرایطتش بهتر شده و مثل بچه های عادی داره رفتار میکنه و من کلی گریه کردم ...

امسال داشت به سمت عدم تمرکز هم پیش می‌رفت 

خداخیر بده مدرسه و معلم رو من چقدر ازشون ناراحت بودم اوایل الان میبینم چه لطف بزرگی بهم کردن که پیگیر شدن و من بردمش دکتر روانپزشک 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسرم قبلا می‌خورد دکتر عوضش کرد الان ریتالین و دوتا دیگه میخورهاصلا ناراحت نباش از مصرف دارو براشون ...

ریتالین رو همیشه میخوره یا فقط برای آروم شدنش گهگاههی مصرف می‌کنه چون دکتر واسه پسرم تجویز کرد چون خیلی بیش فعالی و اذیت می‌کنه گفت هر موقع خواستی آروم باشه و قبل کلاسش یعنی هفته ای دو بار اونم با دوز خیلی پایین بهش بده آیا شما تاثیر مثبتی ازش کرفتی؟

ریتالین رو همیشه میخوره یا فقط برای آروم شدنش گهگاههی مصرف می‌کنه چون دکتر واسه پسرم تجویز کرد چون خ ...

روزهایی که خونه باشه چون دیر بیدار میشه یک دونه روزهای مدرسه دوتا میخوره و هیجانش کامل کنترل میشه و دکتر گفته باید ادامه بده و بخوره الان هفت ماهه مصرف میکنه 

عوارض هم داشته برای گلپسرتون؟

نه خداروشکر هیچی 

البته والپروات سدیم و رسپریدون هم میخوره در کنارش

پسر منم دوساله میخوره و خیلللی تاثیر مثبت داشت نگران نباش به تشخیص پزشکت اعتماد کن

توروخدا راست میگی ؟ خودت کشیدی میفهمی من الان تو چه حالیم . بابام الان زنگ زد دعوام کرد گفت واسه چی برایش روانپزشک دارو بچه رو ساکت و گوشه گیر میکنه . ولی چاره ام چیه با این تمرکز ک نمیتونست درس بخونه . دکترم گفت بیش فعالی باید درمان بشه . 

دکتر پسر شما نگفت تا کی باید بخوره ؟ ببخشید میرسم این تنها دارویی ک پسرتون میخوره ؟ تو درس و مدرسه اش تاثیر داشت ؟

🖤

خیایم عالی ایشالا که رو بروز بهتر میشه و نیازی به استفاده ش دیگه نداشته باشه

مممنونم جانم 

امیدوارم روزگار برای همه بچه ها عالی پیش بره

پسر من هیجان زده هستش ولی همین یک ساعت پیش با معلمش صحبت کردم گفت واقعا شرایطتش بهتر شده و مثل بچه ه ...

پسر من اصلا هیجانی نیست اتفاقا . مشکلات رفتاری زیاده مثلا میره خونه مامانم خیلی آرومه و به حرفشون گوش میده اما منو میبینه قاطی میکنه یهو . با این ک من اصلا نه دعواش میکنم نه چیزی فقط دیدین بچه ها مامانشون میبینن هیجانی میشن رفتارای عجیب غریب میکنن . اونطوری . ولی بچه بیش فعالی ک تکانشگری داره فرقی نمیکنه تو چه محیطی باشه همیشه شلوغ میکنه. 

🖤

پسر من اصلا هیجانی نیست اتفاقا . مشکلات رفتاری زیاده مثلا میره خونه مامانم خیلی آرومه و به حرفشون گو ...

پسر من تو مدرسه و جمع هیجانی میشه تو خونه اصلا