2777
2789
عنوان

زنان کوچک واقعی

207 بازدید | 12 پست

احتمالا همه کارتون زنان کوچک و در ادمه اش مردان کوچک رو دیدین!

می دونستین این کارتون یه زندگی واقعی بوده؟

لوئیزا می الکات نویسنده زن... در رمان های زنان کوچک. همسران خوب و مردان کوچک. زندگی خود و خانواده و خواهرانش را به نگارش دراورده 

لوئیزا در واقع همان جوزفیت داخل کتاب و کاترین (کتی) داخل کارتون است 

اسامی تمام خواهران عوض شده به غیر از خواهر سوم الیزابت که در 20 سالکی فوت شد و لوئیزا علاقه ی شدیدی به او داشت و او تنها شخصیت داستان بود که نام واقعی اش را داشت!

در ادامه ی زنان کوچک دیدیم که کتی ازدواج کرده و یه مدرسه بازگشایی کرده

در واقعیت لوئیزای واقعی هرگز ازدواج نکرد...

لوئیزا با نویسندگی و درامدی که کسب می کرد کمک خرج خانواده اش بود و همیشه می خواست کنار خانواده و مخصوصا پدرش باشد 

دنباله ی زنان کوچک یک جوزفین مستقل و موفق و مجرد را نشان می داد اما این رمان هرگز چاپ نشد چون که ناشر ها اعتقاد داشتند چنین چیزی خواننده ها را به خود جلب نمی کند و برای جالب بودن داستان حتما یک مرد کنار یک زن لازم است!

و اینطوری شد که لوئیزا در رمانش ازدواج کرد!

لوئیزا در نهایت در سن 40 سالگی دو روز بعد فوت پدرش از دنیا رفت 

قابل ذکره که رمان خیلی بیشتر از کارتون به واقعیت شبیه بود 

شما چقدر از این موضوعات اطلاع داشتین؟

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

اخییی مگی بتی سارا کتی 

چقد دوسشون داشتم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

اخییی مگی بتی سارا کتی چقد دوسشون داشتم

بتی توی 20 سالگی از دنیا رفت 

کتی یا همون لوئیزا توی 40 سالگی و سارا هم توی جوانی فوت شد 

شوهر مگی هم تو جوانی از دنیا رفت

هیچ کدوم عمر طولانی نداشت 

در واقع مادر به غیر از دختر بزرگش سه دختر بعدی رو از دست داده بود و غم مرگ 3 فرزند رو داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلمشو دیدم قشنگ بود

اینکه واقعی بود خیلی حس قشنگی میداد

مثلا ماجرای این که غذای روز عیدشون رو به همسایه فقیر دادن 

این کاملا واقعی بود!

بتی توی 20 سالگی از دنیا رفت کتی یا همون لوئیزا توی 40 سالگی و سارا هم توی جوانی فوت شد شوهر مگی هم ...

من فقط میدونم بتی مرده زود اینارو نمیدونستم چقدر ناراحت کننده🥺

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یادش بخیر اون قسمتش که سارا ابنبات برده بود مدرسه یهویی یادم افتاد

بعد رفتن پیش عمه خانم که شهر دیگه هس موندن

یادش بخیر اون قسمتش که سارا ابنبات برده بود مدرسه یهویی یادم افتادبعد رفتن پیش عمه خانم که شهر دیگه ...

اره واقعا خیلی خاطره انگیزه 

البته تو واقعیت ابنبات نبوده لیمو ترش بوده!

جالبه نشنیدم که واقعی باشه

واقعیتاش خیلی زیاده 

حتی سارا هم با پسر همسایه ازدواج کرده بود!

در واقع کتی و بتی و سارا هر سه تو یه دوره ای عاشق اون پسره بودن

واقعیتاش خیلی زیاده حتی سارا هم با پسر همسایه ازدواج کرده بود!در واقع کتی و بتی و سارا هر سه تو یه د ...

من رمانش رو نخوندم ولی فیلمش که تیموتی شالامی و فلورنس پیو داخلشن دیدم خیلی زیبا بود.