2777
2789
عنوان

کادو خریدن اول رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 54 پست
بعد جالبه که اگر واقعا جدیه خانم داره تقلا میکنه

اسی جدی هست پسره نه

پسرا 1 ماه اول جدین بعد نه منظقی میشن 

و مالی فکر میکنن 

مرد ها طی 8 الی1 سال به جدی بودن فکر میکنن

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کادو خریدن مرد و زن نداره اینکه همش اون بخواد کادو برات بخره واقعا احساس خوبی نداره و لازمه گاهی تو با یه خوراکی یا گل خوشحالش کنی این باعث میشه که اون حس کنه براش مهمی و خوشحال بشه اصلا ربطی به اینکه باعث دوری میشه نداره اتفاقا باعث میشه که بیشتر تو دلش جا بشی به نظرم میتونی یه خوراکی یا ی شاخه گل براش ببری و بهش بگی که چون دیشب حس کردم حالت خوب نبود گفتم برات گل بخرم خوشحال بشی 

گاهی خوبه برای مردا چیزی بخری نه چیزای گرون چیزای کوچیک اما به موقع! بالاخره مردا هم احساس دارن دوست دارن بهشون توجه و محبت بشه🙂

با چی خوشحال میشن میشه بگین

منم نمیدونم والا 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اخه تا الانم خیلی هوامو داشته و چیز میز برام خریده...بازم کار اشتباهیه؟

مرد از زن فقط ناز و رفتار زنانه می خواد برای پسرهایی که معمولا جیبشون خالیه یا تو‌خونه احساس سربار بودن دارن گل اصلا خوشحالشون نمیکنه. 

یه زن با محیت و مهربانی و سنگ صبور بودن می تونه دل مرد رو بدست بیاره

این نیز بگذرد .....
یاد اون تاپیکه افتادم دوز پسرش سرما خورده بود یه سبد میوه مثل سبدای شب یلدایی عروس همه رو تزیین کرده ...

تاپیک بغلی داشت میرفت اولین دیت خونه میگفت چی بپزم براش،، آیا گل و شیرینی ببرم،، رسما دارن عغالب  میکنن انگار  ،، یکی نوشته بود مگه خواستگاری میری،، یکی هم نوشته بود کاندوم و اورژانسی ببر

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...