2777
2789
عنوان

اونجا ترکید نشد بگم بیا اینجا جوابتو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 17 پست
مدافع حقوق زنان و ای داستانا؟؟؟اگه نه که اون مردم هرزه اس

مدافع حقوق زنان بودن ایرادی داره؟ خارج از عرفه یا منطق؟ 

اصلا فحش ندین ولی وقتی دارین فحش میدین به دو طرف بدین، اگه نمیتونین و مدافع حقوق مردها و این داستانا هستین که کلا سکوت کنین بهتره

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

مدافع حقوق زنان بودن ایرادی داره؟ خارج از عرفه یا منطق؟ اصلا فحش ندین ولی وقتی دارین فحش میدین به دو ...

این دونفر هردوشون فاحشه آن 

من اگه حرفی از مرده نزدم چون موضوع تاپیک مال خانوم بود

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دونفر هردوشون فاحشه آن من اگه حرفی از مرده نزدم چون موضوع تاپیک مال خانوم بود

از برچسب زدن به آدمها خوشم نمیاد 

ولی شما که دوست داری به جفتش بزن.

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام