2777
2789
عنوان

هیچ وقت فرصت دوستی نداشتم

31 بازدید | 5 پست

همکلاسیام دارن میرن همه دارن میرن

ولی خانواده من چون بدبختن من نتونستم برم...

حالم بده

چرا؟

چرا خانواده من نتونن ۷ میليون بدن من برم اردو

شاید بگین سطح دغدغه ‌ت کمه ولی من واقعا ناراحتم..

امسال یه بار اردو هم نرفتم....کل خوشی های مدرسه رو من یه بارم تجربه نکردم

...

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

چه اردوییه؟

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه اردوییه؟

شهری 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
هفت میلیونم واقعا هزینه زیادیها ای کاش اردوهای ارزون تر میبردن😐😐

حالم بده

اردوی ۵ روزه می‌برن 

امشب حرکت میکنن

همشم دارن عکس فیلم میفرستن

منم حسودی میکنم

فردا کلی امتحان دارم ولی اینا اردو...

خوشی های مدرسه رو از من گرفتن

شهری

خب خودت بهتر اوضاعشون رو میدونی

شاید در مضیقه اند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم