2777
2789

زود نیست؟؟؟

۱۴ روز از آمپولم گذشته

از ظهر اینطور شدم

اول پهلو چپم بود موقع خم شدن بعد شد هردو پهلوم ، موقع خم و راست شدن و نشستن و راه رفتن و پله بالا رفتن درد میگیره!

کشاله ران هام موقع جمع کردن پاهام درد میگیره 

واژنمم دردش میزنه به بین رونهام 

طبیعیه؟؟؟ موقع بارداری پسرم اینطور نبودم!

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار هستید؟

بله عزیزم ، دیروز و امروز تستم مثبت شده برای اطمینان ۴ روز دیگه میرم تیتر بدم

با آمپول آزاد سازی باردار شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

مشکلم مث شماس جنین خیییلی اومده پایین احتمال سقط دادن دارم دیونه میشم

بگردم🥲استراحت مطلق کن 

من خب فعلا پایینه جای نگرانی نداره اما خب من سابقه زایمان زودرس دارم و غلظت خون دارم در حال حاضر به علاوه زخم معده و روده تحریک پذیر

این بارداریم قراره خیلی اذیتم کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مشکلم مث شماس جنین خیییلی اومده پایین احتمال سقط دادن دارم دیونه میشم

من از صبح هرجا دیدم گفتین براتون از ته قلبم دعا کردم بهتر باشید 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بگردم🥲استراحت مطلق کن من خب فعلا پایینه جای نگرانی نداره اما خب من سابقه زایمان زودرس دارم و غلظت خ ...

خدانکنه انشاالله ک این بارداریت عالیه باشه...میتونم بپرسم اون بارداریتون چیشد چن هفته بودید

بله عزیزم ، دیروز و امروز تستم مثبت شده برای اطمینان ۴ روز دیگه میرم تیتر بدمبا آمپول آزاد سازی بارد ...

آمپول گاهی باعث کاذب بودن بی بی چک میشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بخدادارم دیونه میشم..همش میگم شاید خدا ب دعای کسی اینجا نگا کرد بهم رحم کردم پسرمو بهم ببخشه

الان طول سرویکس چند هست؟ نگفتن سرکلاژ بشید؟

سونو گفت ۳۳ ب دکترم زنگ زدم گف باید سرکلاژ شی...نمیتونم میترسم از سرکلاژ

نترس جانم برو انجام بده یعنی حتما انجام بده 

هفتم بالاس ریسکه..تو تاپیکای قدیم اینجا خوندم طرف سوزن خورد ب کیسه اب بچش بدتر بچه از بین رف

تاپیکهای اینجا رو بیخیال بشو دور از جونت اگر اتفاقی بیوفته بدتره 

ریسک سوراخ شدن پایینه