2777
2789
عنوان

خیلی احساس بدبختی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مهم یچیز دیگس۱شوهرت۲پولاگر این دوتا اوکین بدون بدبخت که نیستی هیچ خوشبخت هم هستی اصلا خونواده ا ...

شوهرم بد نیس عالیم نیس

پولم نداریم ب اون صورت

خونه و ماشین داریم فقط

هی میخام بخودم دلداری بدم همین حرفای شمارو بخودم میگم ولی اخه چقد؟ منم دلم میگیره منم دلم ی مهمونی میخاد ی کسی ک منتظر باشه ببینتم و ....

فقط و پدرو مادرم هستناونم که نیستن و دورن

میدونی حسرت اینو دارم وقتی دلم گرفته وقتی پر حرفم یکی باشه شمارشو بگیرم و باش حرف بزنم ولی کسی نیست؟! من حتی نمیتونم بکسی تلفن بزنم در این حد! 

میدونی حسرت اینو دارم وقتی دلم گرفته وقتی پر حرفم یکی باشه شمارشو بگیرم و باش حرف بزنم ولی کسی نیست؟ ...

بخدا منم عین شمام گاهی اگر درددل کنم یه همکلاسی دوران ابتدایی دارم بااون حرف میزنم 

به اونم هرچیزی رو نمیشه گفت

عزیزم، حالت خیلی بده و این حس کاملاً قابل درکه. شرایطی که داری واقعاً سخت و سنگینه. این که حس می‌کنی تنها هستی و به دورهمی و حمایت نیاز داری، خیلی طبیعی‌یه. اما افکار خودکشی اصلاً خوب نیست. هرچند که اوضاع خیلی تاریک به نظر میاد، می‌تونی روی خودت کار کنی و کمک بگیری تا از این حال بیرون بیای. گاهی اوقات یه صحبت با کسی که بهت نزدیک باشه یا حتی مشاور می‌تونه خیلی کمک کنه. حتماً باید برای خودت کاری بکنی، مهربونم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

تو چرا

هرروز با ترس از تجاوز ومرگ  از خواب بلند میشم جوریک امروز رفتم کمربند گرفتم ببندم ب کمرم چاقو رو روش اویزون کنم دم دست باشه،اضطراب اجتماعی و اریتروفوبیا دارم،بخاطر این مشکلم مردم ازم خوششون نمیادو دوری میکنن،داداشم زن خراب معتاد میاره ت خونمون،بارها تهدید کرده مرد میفرسته برام،خودشم معتاده و دست بزن داره زدناشم در حد ناقص کردن طرفه جوریک اجیم خونریزی مغزی کرد خداروشکر الان حالش خوبه ولی اختلال مغزی پیدا کرده،بابامم بدتراز داداشم قشنگ ابلیسی شده برا خودش امروز مامانم میگف بابام بهش گفته داداشم قبلن بهم دست درازی کرده و بچه ک بودم میرفتم بیش بابام شکایتشو میکردم درصورتیک اصلن چنین چیزی اتفاق نیوفتاده مدام بین ماها تفرقه میندازه و داداشمو تحریک میکنه

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

اره میدونم همش افسرده و بی حالم میتونه بخاطر بارداریمم باشه ، ولی من دلم پناه میخاد دلم مادر میخاد د ...

میفهمم سخته واست شرایط اما نمیخوای واسه حال خوب خودت قدمی برداری؟بنظرت غصه خوردن واسه چیزایی که نداریم مشکلمون رو حل میکنه؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@