2777
2789
عنوان

خیلی احساس بدبختی میکنم

229 بازدید | 24 پست

شرایطمو میگم بگید حق دارم یا نه؟

متاهلم بچه دومم باردارم زندگی متاهلیم بالا پایین داره ولی ناراحتی اصلیم چیز دیگه اییه

خانواده ندارم پدرمادر ندارم ،خواهربرادرام رابطه خوبی باهم نداریم ینی تقریبا خوب بودیم ولی سر داستانا و حاشیه ها قهرهستیم تقریبا ،تنهام احساس بی کسی و غربت میکنم حس میکنم خیلی زندگی پوچی دارم دلم خانواده میخاد فامیل میخاد خنده میخاد دورهمی میخاد همش افکار خودکشی دارم خیلی بدبختم نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باش بدبخ تراز من نیستی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

سلام عزیز خیلی متأسفم بابت احساس بدی که تجربه میکنی بعنوان یک روانشناس ازت درخواست دارم پیگیری کنی درمانت رو چون علائم افسردگی داری گلم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

الان مهم یچیز دیگس

۱شوهرت

۲پول

اگر این دوتا اوکین بدون بدبخت که نیستی هیچ خوشبخت هم هستی 

اصلا خونواده اصلی تو شوهر و بچته نه خواهر و برادر 

اون خونواده ای که ازش اومدی هیچ وقت قرار نیست همیشه کنارت باشن یچیز موقته

سلام عزیز خیلی متأسفم بابت احساس بدی که تجربه میکنی بعنوان یک روانشناس ازت درخواست دارم پیگیری کنی د ...

اره میدونم همش افسرده و بی حالم میتونه بخاطر بارداریمم باشه ، ولی من دلم پناه میخاد دلم مادر میخاد دلم نازکش میخاد ولی من دلم خیلی چیزا میخاد ک نیست و نخواهد بود