2777
2789
عنوان

ماه گرفتگيه امروز خانوماي باردار بيايد

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اون موقع که من باردار بودم ماه گرفتگی شده بود من خبر نداشتم یعنی با همسرم بیرون بودم وقتی برگشتم فهمیدم ماه گرفتگی بود خیلی ترسیده بودم چون میگفتم نکنه جاییمو خارونده باشنم🤔بعد که بچم به دنیا اومد دیدم بالای با سنش اندازه کف دست  ماه گرفتگی بود😨😨😨 حالا موندم یعنی‌من با سن خودمو خارونده بودم یا نی نیمو🤔😄😄😄

منکه دارم،مامانمم تایید کرده حالا بشینید بگیدخرافاته

مامانتون نترسیده ؟

به ماه گرفتگی مستقیم نگاه کرده یا تو محل سرپوشیده بوده؟

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
منکه دارم،مامانمم تایید کرده حالا بشینید بگیدخرافاته

شما ربطی به ماه نداره، ماه گرفتگی هم نبود باز همون لکه رو داشتی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم