2777
2789
عنوان

قبول دارین ❓❗

195 بازدید | 26 پست

من به شدت اعتقاد دارم آدما با ی حرکت میتونن برای همیشه از چشمت بیوفتن و این اتفاق هم کاملا یهوییه .طوری ک دیگه نخوای حتی باهاشون هم صحبت بشی 😐😵💔

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

اتفاقا من حتی باهاشون بگو بخند هم میکنم ولی دیگه چشمشون ندارم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا 

دارم چایی میخورما یهو میگم فلانی چرا اینوگفت؟نباید میگف!

و بووووم اتمام ارتباط😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

دقیقاااا

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

بله بله شدیدا رو من صدق می‌کنه یه رابطه عاشقانه طولانی رو می‌خوام امروز تصمیم بگیرم واسه همیشه قیدشو بزنم با اینکه ویژگی های خوبیم داره اما چون یه حرکت انجام داده واسه همیشه ولش میکنم ........

اتفاقا من حتی باهاشون بگو بخند هم میکنم ولی دیگه چشمشون ندارم

اره منم پیش اومده با دوستام .... ولی خیلی بده تحمل این ک دیگ اون حس سابق رو نداری بهشون و مجبوری همینطوری ادامه بدی

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
دقیقا دارم چایی میخورما یهو میگم فلانی چرا اینوگفت؟نباید میگف!و بووووم اتمام ارتباط😂

واییییی تو واز منم بدتری😂😂😂😂😂

همین الان به این نتیجه رسیدم😊😔

کی از چشمت افتاد؟

اره منم پیش اومده با دوستام .... ولی خیلی بده تحمل این ک دیگ اون حس سابق رو نداری بهشون و مجبوری همی ...

بده ولی من تا ی جای ادامه میدم از ی جای منتظر ی حرکت از اون فرد هستم که تموم شه و دیگه ریخت نحسشو نبینم

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بله بله شدیدا رو من صدق می‌کنه یه رابطه عاشقانه طولانی رو می‌خوام امروز تصمیم بگیرم واسه همیشه قیدشو ...

بهترین کارو میکنیییی مطمئنم که حرکتش خیلی بد بوده چون از چشم افتادن ی آدم الکی نیست قطعا بهت برخورده که ب این رسیدی 

منم اینطوریم متاسفانه 

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....