2777
2789
عنوان

اشتباه کردم که به دنیا اومدم🥲💔

63 بازدید | 7 پست

اگه این موضوع که ما خودمون انتخاب کردیم که به این دنیا بیایم حقیقت داشته باشه 

من واقعا اشتباه کردم یه احمق بودم که خواستم بیا اینجا

لعنتی تمومم نمیشه که راحت بشم هر روز رو به اجبار سر میکنم😭🥲

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋

هی...دست خودمون نیست هرکس گفته چرت گفته..اگه دست خودمون بود من الان اینجا نبودم...

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اونجا کلیت زندگی را دیدی و براساس اون تصمیم گرفتیم وجود داشته باشیم یا نه

همه ی اینا رو میدونم شاید اونجا خیلی ادا داشتم که من میتونم از پس همه چی این زندگی بربیام میتونم تحمل کنم سختیا شو که انتخابش کردم ولی اشتباه کردم من ادم قوی نیستم

"خدایی"هست ، باور نکن "تنهایی"ات را!                                     🦋اللهم عجل لولیک الفرج🦋
دست خودمون نبود. همینجور که انتخاب خانواده و محل تولد دست خودمون نیست

یه سری ها میگن که خودمون از بین چند زندگی که میتونستم داشته باشیم زندگی فعلیمونه انتخاب کردیم