2777
2789
عنوان

نابینا هستم و تایپ با گوشی لمسی برام خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 4746 بازدید | 215 پست
جدی به گوشی هم کیبورد وصل میکنن؟یه بارم حضوری رفتیم موبایل فروشی خود طرف نتونست یه کیبورد سامسونگ رو ...

همین تبدیل او تی جی یه چیز کوچولو باید استفاده بشه برای وصل کردنش یه کامپیوتر فروشی هم برو اونا احتمالا بلد هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه افتخاری نصیبم شد دیدمتون خیلی جاها ذکر و خیرتون شده بود

جدی یعنی کاربران سایت درباره من صحبت میکردن؟ منم خوشحال میشم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
جدی یعنی کاربران سایت درباره من صحبت میکردن؟ منم خوشحال میشم!

یبار یکی تاپیک زده بود نابینا ها میتونن بیان اینجا خیلی ها اسم شمارو نام بردن ولی افتخار نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم :https://t.me/namersii

چقد عالی الهی روز بروز شرایط برات هموار شه ....دیدم تویکی از تاپیکات علت نابیناشدنتو نوشتی قلبم اتیش ...

من منتظر و مطمئن به معجزه خدا و اهل بیتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

سلام زهرا جان 🤍

من بلد نیستم 

ولی تاپیکت و دیدم اومدم حالت و بپرسم 🌸

خوبی عزیزم ؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

آقا هستم به گوشیتون رابط او تی جی وصل کنین و بعد پورت کیبرد رو بهش وصل کنید به همین راحتی

ما رفتیم نمایندگی سامسونگ. یه کیبورد مال خود سامسونگ بود وصل شد ولی وقتی فارسی تایپ میکردم برام حروف و کلمات خونده نمیشد.

ما رفتیم نمایندگی سامسونگ. یه کیبورد مال خود سامسونگ بود وصل شد ولی وقتی فارسی تایپ میکردم برام حروف ...

دوست عزیز از تایپ صوتی استفاده کن 

خیلی راحت تر و کاربردی تر هست 

خواهش میکنم دوست دارم با کاربران مذهبی دوست بشم. فکر کنم عرب هم باشین واسه دوتاش خوشحال شدم و درخواس ...

سلام عزیزم پس با من هم دوست شو 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

عزیزم با اینکه نابینا هستی،چقدر قشنگ تایپ میکنی اصلا غلط املایی نداری،،

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نمی‌دونم راستش که لپ تاب این قابلیتو داره یا نه عزیزم.ولی گوشیتون داره.از من گوشه ی سمت چپ بالای کیب ...

گوشی شما هم سامسونگه؟