2777
2789
عنوان

مسکن ملی

| مشاهده متن کامل بحث + 2459 بازدید | 30 پست

کجایی مشهدی؟ 

ما یکی از شهر های جدید اطراف مشهدیم

تا الان 320 دادیم

گفتن یک 40 تومن دیگه هم بدین چون گرون شده

قول دادن اخر 404 تحویل بدن

الله اعلم

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

خاک بر سرشون اون موقع های که ارزونی بود 12سال طول کشید تا خونه بهمون تحویل دادن اولش 10میلیون دادیم بعدش زنگ میزدم میگفتن 2بربز 5بریز جیگرمونو خون کردن هزار بار هم زنگ میزدیمو میرفتیم اونجا سال 97بهمون تحویل دادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ۲بار ۴۰میلیون واریز کردیم انقد دوست آشنا بعد ما ثبت نام کردن ۱۰۰میلیون قبل عید واریز کردن دو روز پیش هم باز پیامک اومده ۱۰۰میلیون واریز کنن جمعا ۴بار اونا واریز کردن اما ما دوباره اونا هم مث ما دوبار ۴۰میلیون واریز کرده بودن

اما برا ما خبری نیست پیامکی نیومده

رفتیم اداره گفتن تا آخر فروردین پیامک میاد اما نیومد

اینم از بدشانسی ماست

خدایا چی میشد من بنده‌ات رو یه بار شاد میکردی دردمو به کی بگم مگه نمیگن تو از رگ گردن نزدیک‌تری پس چرا صدامو نمیشنوی؟ انقد حال دلم خرابه افسردم آرزوهام شدن حسرت زندگیم کاش بهم فقط یه نگاه میکردی 😔😔۲۷ مرداد

پولی واریز کردین؟ ما چند ساله ثبت نام کردیم خبری نشد

همون سال که ثبت نام کردم ،بعد ثبت نام دو ماه بعدش اس ام واریزی ۴۰ تومنی برام اومد دیگه هیچی نیومد 

ولی برای مادرشوهر خواهرم تا الان ۴ ۵ بار اس ام اس اومده و اونا ۴ ۵ تا ۴۰ تومنی دادن، گفتن دوتا ۴۰ تومنی دیگه بعدش بفرمایید خونه خودتون. مشهد هستن اونا 

بعد خواهرم که گفت ولی برای ما چیزی نیومده گفت برو اداره راه و شهرسازی احتمالا می خوان بهتون ندن ، منو خواهرمم که رفتیم گفتن داشتن غربال می کردن به کی بدن به کی ندن ، مدارک بردیم گفتن بعد تخصیص دوباره برامون پیامک می یاد 

همون سال که ثبت نام کردم ،بعد ثبت نام دو ماه بعدش اس ام واریزی ۴۰ تومنی برام اومد دیگه هیچی نیومد ول ...

فعلا خبری نیست؟ 

گلوله نمی‌دانست¦تفنگ نمی‌دانست ¦شکارچی نمی‌دانست¦پرنده برای جوجه هایش غذا میبرد¦ خدا که میدانست، نمیدانست؟؟؟؟؟ 

سلام وقتتون بخیر

ما متقاضيان پروژه ۵۰۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن رباط کریم هستیم.

لطفا بزنید رو لینک و وارد گروه بشید . هرکی هم نتونست درخواست دوستی بده تا لینک و براش بفرستم

واقعا این پروژه خیلی عملکرد ضعیفی داشته و احتیاج داریم با همکاری متقاضيان صدامون رو به مسئولین برسونیم.

لینک گروه پروژه ۵۰۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن رباط کریم

سلام وقتتون بخیرما متقاضيان پروژه ۵۰۰۰ واحدی نهضت ملی مسکن رباط کریم هستیم.لطفا بزنید رو لینک و وارد ...

سلام ماپروژه توپرندیم 700تومانم واریزکردیم ولی خبری نیست

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
سلام ماپروژه توپرندیم 700تومانم واریزکردیم ولی خبری نیست

سلام خوبی شما چه پروژه ای هستید منم 700دادم خبری نیست 

پسرای عزیز تر از جانم وقتی غم و غصه دارم تو چشای شما که نگاه میکنم همه چی رو فراموش میکنم  قربون چشاتون برم به من زندگی دوباره میدن هربار و هربار وقتی اشک میریزم با دستای کوچولوتون اشکامو پاک میکنید میگید مامانی چی شده گریه نکن گریم بند میاد چون دستای شما گرمی بخش وجود منه 😍❤🧿
کدوم‌فاز پرند انتخاب واحد کردین چقدر تابه حال ریخین

من فاز6هستم700واریزکردم