2777
2789

من دو تا بچه دارم یکیش کلاس اوله یکیش یک سال و نه ماهشه درس هم میخونم خانه داری میکنم بعد امروز شوهرم اومده میگه چرا من لباس اتو شده ندارم چرا پولت کم بشه صدات در می یاد حالا من خیلی زن قانعیم در زندگیم نه اهل آرایش و عمل و خرجای آنچنانیم نه هر روز لباس خریدن به خدا اصلا وقت ندارم بخوام دنبال این کارا برم 

میگم بابا دیگه تو رو خدا از این اینستات کم کن کارای شخصیت رو یاد بگیر خودت انجام بده به خدا شوهر خواهراش و داداشش خودشون حتی کارای خونه هم انجام میدم چه برسه به کارای شخصی 

نمی‌فهمه که نمی‌فهمه ؟

People are asleep and when they die ,they waken 

حق داری 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقایسه اش نکن با کسیولی کلا حق داری لباسای مجلسی رو بده اتوشویی اگه بعدش نمیگه خودت برو بگیر مثلا

میدم اونا رو ولی آخه دیگه هر آدم اصلا نه آدم متمدن امروزی یه آدم معمولی هم می‌فهمه کارای شخصیت رو باید خودش انجام بده

People are asleep and when they die ,they waken 

خدایی دیگه اتوزدن لباس روباید انجام بده اگه کار خونه هم نمیکنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

شما خونه داری رو انتخاب کردی؟اگه اتو لباس جز کار های خونه است حق با شوهرت ولی اگه بخوایم کار های شخصی رو از کار های عمومی  خونه مثل غذا/جارو/.. جدا کنیم حق با شماست

🌸لطفا لایک نکنید اینجوری اعلام ریپلایتون بین لایک ها گم‌میشه.🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.