2777
2789

من زن عموم  چند سال پیش خیانت کرد  ودوتا بچه هاست رو گذاشت و رفت . اولش بچه هارو با خودش برد ودوماه به بار به زور بچه هارو نشون میداد .از فامیلامون خبر رسید که بچه ها همین طور تو کوچه ها اینا ول هستن .

عموم خیلی ناراحت بود. حتی شاید باورتون نشه  خانواده ما با زن عموم اون سال ها خیلی صحبت کردن که به خاطر بچه هات برگرد ما تورو می‌بخشیم. اما گفت نه من نمیتونم حتی اگه اشتباهم باشه می‌خوام سرم به سنگ بخوره.

بعد چند مدت که بچه هایش پیش خودش بود فکر کنم خانواده اش گفتن برو این بچه هارو بنداز  جلو باهاشون و...

اینم اومد  تو دادگاه گفت. من مشکل روانی دارم  نمیتونم بچه هامو نگهداری کنم.

ما هم از خدامون بود و مادربزرگم ومامانم از دوتا بچه مراقبت میکردم خیلی اوضاع بدی بود.

شخصیت زن عموم  خیلی بده  یعنی فقط دنبال آسیب زدن به عمومیفکر کنید هر هفته یه دعوا درست میکرد  هر هفته عموم باید بچه هاست رو میبرد  تا روستا اون زن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئلخ اینجاست بچه ها دوست دارن پیش مانسون برن ما می‌ترسیم هدفش جمع کردن بچه ها نباشه آسیب باشه

بچه هاش چن سالشونه؟

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

بچه هاش چن سالشونه؟

یه پسر۱۵

یه دختر ۱۱

چون اون زمان که این اتفاقات افتاد بچه بودن .  فکر میکنند مامانشون خوبه.

امروز پسرش می‌گفت مامانم به بابام خیانت کرد اما ما بچه هاشیمما موندیم چی بگیم.

البته بنده خدا چون  زیر دست تا مادرین فکنم دارن اذیت میشن.

یه پسر۱۵یه دختر ۱۱چون اون زمان که این اتفاقات افتاد بچه بودن . فکر میکنند مامانشون خوبه.امروز پسرش ...

نمیدونم والا عموت یا باید جلو این زنشو بگیره بچه هاش زیاد اذیت نشه یا باید بچه هارو بده زن اولیش ک طلاق داده. چون بچه ها به سنی رسیدن ک اگه دادگاهی بشه قضیه مادرشونو انتخاب کنن دادگاه بچه هارو میده بهش.

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

نمیدونم والا عموت یا باید جلو این زنشو بگیره بچه هاش زیاد اذیت نشه یا باید بچه هارو بده زن اولیش ک ط ...

اره ولی متاسفانه هیچکدوم از این راه ها رو نمیشه رفت.

کاش حداقل مامانشون آدم مورد اعتمادی بود میشد رو حرفش حساب کرد اما هرچی به گذشته نگاه میکنیم فقط آسیبه که به ما زده