2777
2789
عنوان

جواب بدید

39 بازدید | 10 پست

چرا باید یه نفر قیافش بیش از حد زشت باشه بی پول باشه تنبل باشه بی سواد باشه چاق باشه و خانواده اش هم درست و حسابی نباشه کل عمرش هم با حسرت گذشته باشه ؟

ولی در عوض دختر عموی همون آدم یه دختر خیلی خیلی خوشگل طوری که واقعا آدم محوش میشه باشه پولدار باشه خیلی ام اندامش ظریف و قد بلند باشه واقعا چرا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشتی معنی نداره همه خوشگلن حالا یکی بیشتر یکی کمتر

تنبلی دست خودشه میتونه تغیرش بده

تپلی هم دست خودشه با ورزش و رژیم میتونه وزنشو بیاره پایین

بی سواد میتونه ادامه تحصیل بده و هیچوقت دیر نیست

بی پولی بره سرکار جدا از پول ب اجتماعی تر شدنش کمک میکنه و اعتماد بنفسش میره بالاتر

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

چون‌ این دنیا عدالت نداره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زشتی معنی نداره همه خوشگلن حالا یکی بیشتر یکی کمترتنبلی دست خودشه میتونه تغیرش بدهتپلی هم دست خودشه ...

نه اینکه میگید همه خوشگلن درست نیست 

واقعا آدمایی هم وجود دارن که مثل من قیافشون حال بهم زن باشه 

قیافش چی شرایط عمل هم نداره

هیکل و استایل مهم تر از قیافه ست. واسه قیافه هم به نظرم هیچ کس زشت نیست فقط باید ارایش مناسب خودت رو پیدا کنی و پوستت صاف باشه و ببینی مدل مو چطوری بهت میاد. اعتماد به نفست هم ببر بالا

نه اینکه میگید همه خوشگلن درست نیست واقعا آدمایی هم وجود دارن که مثل من قیافشون حال بهم زن باشه

این دیدگاه اشتباه خودته

تا زمانی که باور داشته باشی زشتی و حال بهم زن دیگران هم همین نظر رو راجبت دارن

وقتی برای خودت ارزش قائل نمیشی دیگران هم نمیشن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اینو آینه بهم میگه نه خودم

آینه تلقین دیدگاه و باور خودته 

میتونی مدام بگی من زشتم چندشم 

یا بگی من زیبام و ب اندازه کافی خوشگلی دارم 

قطعا دیدگاه بهتر توی زندگیت خیلی موثره

حالا تصمیم با خودته

در ضمن چرا گیر دادی ب چهرت

بهتر نیست بری دنبال ادامه تحصیل یا شاغل بشی؟ اینجوری زندگیت ب مرور تغیر میکنه