بچها من تو رابطه ای بودم خودم کات کردم تقصیر خودم بود هرچی شد با بداخلاقیام تو رابطه خیلی دعوا راه انداختم چچوری پیام بدم؟ میخوام برگردم بهش از کاتمونم خیلی وقته گذشته شیش هفت ماهیه این ما بین یک هفته ایی ب دلایلی باهاش تو ارتباط بودم تو خیابونم همو دیدیم فهمیدمم که پیگیرم بوده اما الان فک کنم حتی شمارمم پاک کرده باشه چیکار کنم؟ کمکم کنیدمیخوام یه جوری پیام بدم که له نشم اونم باز باهام اوکی بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مطمینی دوباره رعاش نمیکنی چون اگه دوباره کات کنی طرف خیلی شکسته میشه چقدر تو این ۶/۷ ماه رو خودش کار ...
ما اواخر مهر کات کردیم، تا اواخر دی چکم میکرد همم تو خیابون میدیدیم، اون یک هفتم که باهم تلفنی که صحبت کردیم اخلاقش باهام خوب بود اما بعدش که پیام حرف زدیم سرد بود، شما بودی چیکار میکردی؟