2777
2789
عنوان

خیلی بدضایع شدم نه

56 بازدید | 3 پست

؟ امروز با چنتا از بچه های کلاس حرف میزدم حواسم نبود گفتم اره کاراکتر شخصیتیش اینطوریه 

ینی تو ذهنم یچی گفتم تو دهنم یچی دیگه چرخید بعد یکیشون گفت یا کاراکتر یا شخصیت چرا ترکیبی میزنی😂 گفتم ببخشید حواسم نبود از دهنم اینطوری خارج شد

زیادم بد نبود

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی فکرمو مشغولش نکنم؟

نه

حرف های ما هنوز ناتمام........                                          تا نگاه میکنی وقت رفتن است......                                    ناگهان چه زود دیر می‌شود!                                             مهربونی تنها  واقعیت زندگیه♡♡♡♡♡                               هر وقت از دست عزیزات ناراحت شدی فکر کن اگه یه لحظه ازت دور شن چه حالی میشی؟؟؟؟        خیلی زود دیر میشه  !همین الان قدر بدون😊🥰