2777
2789
عنوان

پسری که هعی نگات کنه

223 بازدید | 17 پست

پسری که تو مهمونی ها همش نگات کنه جوری که دوروبریا خبردار بشن 

و هیچ پیشنهادی هم بهت نده هیج جوره بهت نرسونه که خوشش اومده چه هدفی تو سرش داره؟

اینکه دخترباز نیست میدونم

ولی هدفش چیه 

منم زیاد به دیوار خیره میشم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطرناک

البته خطرناک برای دختری که تصویر سازی کنه

تا وقتی پیشنهاد نداده اصلا بهایی به نگاهش ندین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از دوبار تجربه ای که داشتم و زخم خوردم میگم 

خیلییییی هوله هیزه بعدم پس ه نمیاد جلو تو دختر بازی کنه ک میگه میدونم اینجوری نیس ساده نباش لطفا اصلا نگاهش نکن اون میخاد تو بری سمتش 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

هیزه خواهرم هیز تو از کجا میدونی دختر باز هست یانه از قضا باید از اونایی که بیشتر سرشون داخل لاک خودشونه بترسی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
خطرناکالبته خطرناک برای دختری که تصویر سازی کنهتا وقتی پیشنهاد نداده اصلا بهایی به نگاهش ندین

پیشنهادم داد نباید بها بدی تا وقتی که نشون نداده واقعا میخادت

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

- اگه تا حالا سراغت نیومده یا حرفی نزده، به احتمال زیاد یا خجالتیه یا مطمئن نیست تو هم ازش خوشت میاد.

- ممکنه هنوز شناخت کافی نداره یا منتظر فرصت و نشونه‌ای از طرف توئه.

- با توجه به این که گفتی دخترباز نیست، پس احتمال بازی یا نیت بد کمتره.

- بهتره عجله نکنی؛ تو هم واکنش خاصی نشون نده تا خودش اگه قصدی داره، یا تابلوتر شد متوجه بشی.

- اگه خیلی دوس داری بدونی اوضاع چیه، یه نشونه غیرمستقیم (مثل سلام کوتاه و…) بد نیست، ببینی چه واکنشی نشون می‌ده!

نود درصد مواقع، پسرایی که عاشق نگاه کردن هستن ولی پیشنهادی نمی‌دن، یا خجالتی‌ان یا دنبال فرصت درستن. اگه واقعا جدی باشه یا فرصت مناسبی پیش بیاد، بالاخره خودش سراغت میاد. 😌✨