2777
2789
عنوان

ميشه دعا كنيد برگرده

94 بازدید | 15 پست

خيلي حالم بده از ٢٩تمومش كرد ديگه رفت ميشه برام دعا كنيد زندگيم نابود شد😭

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد فهمید اسی دوسش داره

چرا آدما اینجور شدن تا میفهمن دوستشون داریم با تمام توانشون زجرمون میدن😞

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انشاالله برگرده 

توسل به حضرت قاسم

توسل به اهل بیت

حضرت عباس

بی بی ام البنین و بی بی نرجس خاتون

دعای نادعلی

ذکر یا ودود 1001 بار

زیارت عاشورا

نماز شب

اینارو بخون و به خدا توکل کن

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

چرا رفت خب😕

سر به موضوع كه بهانه گرفت تاپبكاي قبليم گفتم بهواي برات اينجا هم ميزارم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

لابد فهمید اسی دوسش داره

افرين دقيقا همبنه تا عاشق شدم ديد همه جوره ميخوامش رفت 

تا قبلش اين نبود 

چرا آدما اینجور شدن تا میفهمن دوستشون داریم با تمام توانشون زجرمون میدن😞

دقيقا تا قبل اينكه عاشق شم همش ميگفت مرگ جدامون ميكنه سر يه چيز مضخرف ارفت

تاپیکا قبلیت رو خوندم بهتر بابا که رفته خدا دوستت داره از این آدم خودشیفته واسه تو شوهر از آب در نمیاد تو یه بارم شکستی داشتی باید واسه انتخاب بعدیت خیلی بیشتر دقت کنی عزیزم 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
افرين دقيقا همبنه تا عاشق شدم ديد همه جوره ميخوامش رفت تا قبلش اين نبود

لیاقت عشق و دوست داشته شدن رو ندارن 

دنبال بهونه بود که بره 

دیگه بهش نه زنگ بزن نه پیام بده 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
سر به موضوع كه بهانه گرفت تاپبكاي قبليم گفتم بهواي برات اينجا هم ميزارم

عزیزم تاپیکات رو خوندم اولا که بگم به شدت درک میکنم حالتو وحسی که داری تجربه میکنی دوما این آقا ارزش یه قطره اشکتو هم نداره این دنبال یه بهونه بوده که ولت کنه وبا اولین بهونه ای که براش جور شد باهات کات کرد چون دوستت نداره اگه داشت اینجوری ولت نمیکرد بره چون تو اشتباهی نکردی بهونش برا جدایی خیلی بیخود بوده اینارو میگم که بفهمی مقصر تو نیستی ونباید خودتو سرزنش کنی این آقا هم بعدا خودش پشیمون میشه وبرمیگرده چون قدر عشقی که بهش دادی رو میفهمه ولی تو دیگه نباید قبولش کنی. سوما این سوگواری بعد کات کردن همیشه هست این یه دوره ایه که نیاز به زمان داره وتموم میشه بعدش واین حس دلتنگی بعدا از بین میره پس به خودت زمان بده تا خودتو پیدا کنی قول میدم بعدا به حال الانت بخندی. 

ودر اخر به نظرم الان به یه تراپیست مراجعه کن چون الان نیاز داری تو باید دوباره خودتو بازسازی کنی، اعتماد به نفستو ببری بالا وبیشتر از هرکسی خودتو دوست داشته باشی بهتره با یه مشاور در میون بزاری که درست بتونه کمکت کنه. 

ببخشید که طولانی شد ولی تا جایی که در توانم بود خواستم کمکت کنم🥲❤

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔
دقيقا تا قبل اينكه عاشق شم همش ميگفت مرگ جدامون ميكنه سر يه چيز مضخرف ارفت

چون اینا نمیفهمن عشق چیه فقط الکی حرفشو میزنن