2777
2789
عنوان

بارداری و معلمی

336 بازدید | 17 پست

سلام من معلم هستم سر کلاس جون و انرژی ندارم صحبت کنم یا پاشم صدام در نمیاد واقعا انرژی کلاس داری رو ندارم،  مقطع هنرستان هستن به شدت حرف گوش نکن ، و قانون ناپذیر،  حتی ترس از جان هم دارم بینشون میترسم هل ام بدن یا چیزی بهم پرت کنن, یه چیزی هم بهشون میگی خیلی وقیحانه جواب میدن از طرفی نمیدونم چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی ویار و سه ماه اول بارداری نیاز به مرخصی نداره

به جز شرایط خاص که پزشک تشخیص میده و بابد استراحت مطلق باشید توی موارد دیگه میشه زندگی عادی داشت

به نطرم شما خیلی رفتی توی فاز ناز کردن و اینا

وگرنه از محیط مدرسه امن‌تر جایی نیست

خانم هایی  که پلیس و اتش نشان و… هستن چی بگن

قرار نیست توی بارداری فقط یه گوشه دراز بکشید که، فعالیت نکنید به سلامتیتون اسیب میزنید

خدایی ویار و سه ماه اول بارداری نیاز به مرخصی ندارهبه جز شرایط خاص که پزشک تشخیص میده و بابد استراحت ...

۳ ماهه اول افتضاحه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خدایی ویار و سه ماه اول بارداری نیاز به مرخصی ندارهبه جز شرایط خاص که پزشک تشخیص میده و بابد استراحت ...

همه رو برعکس گفتی سه ماه حساس تره زیاد سرپا نباید باشی همکارم تو این دوران خونریزی کرد دو اینکه محیط مدرسه بچه های هنرستان خیلی دریده هستن اگه جایی باشی که نه فرهنگ سرشون باشه نه آدمیت