2777
2789

سلام به عزیزان دلم در نی نی سایت 

همیشه از خیلی از مطالب نی نی سایت استفاده می کردم ولی تا حالا به صورت مستقیم مشارکت نداشتم تا اینکه واقعا برام دغدغه شد که پیشنهادتون برای خرید سیسمونی یا بعضی از اقلام کوچیک یا بزرگ سیسمونی از خارج کشور چی هست؟؟

آیا میتونم خودم مستقیم از وبسایت های خارجی مثل آمازون یا ایبی بخرم و برای بفرستن ایران یا باید با واسطه بخرم؟؟ کسی تجربه اش رو داره راهنماییم کنه؟

مبارک باشه عزیزم، سیسمونی بنظرم خیلی هم مهم نیست حالا من خودم از اروپا خرید کردم ولی فک نمیکنم مثلا میز غذا روروک واکر تخت اینا کیفیت مشابه ایران داره خیلی چیزای خاصی نیست به دید من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز دنبال یه سشوار معروف که تو آمازون فروش بالا و امتیاز بالایی داره بودم که دیدم فقط یه وبسایت ایرانی به نام هیواجت اون‌ رو موجود داره، وبسایتشون‌رو که باز کردم دیدم کار اصلیشون خرید از سایت های خارجی و تحویل داخل ایرانه، پیج اینستاگرامشون هم دیدم، خیلی فیلم و عکس از کالاهایی که از خارج خریدن و اوردن داخل ایران داشتن.ولی تجربه خرید ازشون‌ندارم.

باز روی خرید از آمازون جستجو کردم به وبسایت مالتینا یا ایگرد هم رسیدم، قدیمی تر از هیواجت بودند، ولی زمان تحویل کالاهاش حداقل دو هفته بود ولی هیواجت دیدم حداقل ۵ روز داشت.

امازون خرید مستقیم نداره در ایرانشرکت هایی مثل مالتینا یه درصدی سود میگیرن و واسطه ای میارن

مرسی عزیزم ، رفتم سایتشون رو دیدم تحویل مالتینا حداقل دو هفته بود ولی مثل همون هیواجت که زهرا گفت از آمازون آمریکا خرید می کرد و ایران تحویل می داد. از جفتشون قیمت میگیرم ببینم کدوم قیمتش کمتره و سریعتر تحویل میده خریدم رو انجام میدم :) نتیجه قیمت گرفتنم اینجا اعلام میکنم

سلام عزیزم

من که اغلب خریدارمو از آمازون با هیواجت انجام میدم ، مالتینا هم خیلی دیر میاره هم قیمت هاش بالاتر از هیواجت هست.مثلا یه برس تایمو خریدم از آمازون امارات هیواجت بم ۵ روزه تحویل داد ولی مالتینا زده بود ۱ ماه زمان می‌بره برسه دستم تازه گرونتر هم بود !!!!!!!