2777
2789
عنوان

پسرم چهارماهشه با سقف خیلی بازی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 47 پست

بابا نرماله دیگه وا

میخوای مطمئن شی ببر پیش متخصص

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

این سن برای تشخیص خیلی زوده

ولی نگاه کردن به سقف و دست اصلا معیار نیست

از بچه‌ی چهار ماهه چه انتظاری داری

سریع به بچه برچسب نچسبون 

البته حق داری مادر هستی خودمم بازدار بودم و بچم کوچکتر بود خیلی حساس بودم کم کم‌بزرگ‌ میشه متوجه میشی بعضی حساسیت‌ها زیاده‌روی هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا خوشبحال قدیمیا ۸ ۹ تا بچه می اوردن عین خیالشون نبود 😅😅😅

اونوقت نسل جدید از اون ور بدم افتادن👩‍🦯  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

بچه وقتی دراز کشیده چشمش به سقفه پس با چی بازی کنه کف خونه؟ وای الکی حساسی

میگن بیشتر از ۴ماه نگاه به سقف نشونه اتیسمه

پسر منم عاشق سقفه باهاش خیلی بازی میکنه

هی نگاه میکنه ذوق میکنه دست و پاشو محکم تکون میده

حتی باهاش میخوام بازی هم کنم باز هی وسطاش سففو میبینه

میگن بیشتر از ۴ماه نگاه به سقف نشونه اتیسمهپسر منم عاشق سقفه باهاش خیلی بازی میکنههی نگاه میکنه ذوق ...

نه عزیزم الکی نگران شدی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بیخیال بابا اون فقط ۴ ماهشهاز نوزادیش لذت ببر چرا با فکرای الکی تلخش میکنی برای خودت

هم خودم هم اطرافیانمو خول کردم اول که گیز میدادم داره تشنج میکنه الانم قفلی اتیسمم