2777
2789

سلام

امروز دو زنگ شیمی داشتم و من الان نوبت دکتر دارم یه شهرستان دیگه و فردا امتحان زمین شناسی داشتم برای همین دو زنگ شیمی رو ننشستم‌ و رفتم اتاق مطالعه درس خوندم حالا وقتی داشتم در میومدم از مدرسه دبیر شیمی دیدم و به معاونمون‌ گفت معاون گفت فردا وارد دفتر انضباطی میکنم 

بنظرتون تا فردا یادشه؟ بعد نمره انضباط کم میکنن؟ من به خودم میگم مهم نیست که یک نمره دو نمره اس کجای زندگیم‌ تاثیر میذاره؟ فردا میگن دبیرستان انضباطتت‌ چند بود؟ ولی بازم احساس ناراحتی دارم.

از طرفی معاونمون‌ با مدیر برمیگرده خونه وقتی سوار ماشین شد سنگینی نگاه مدیرمونو‌ حس کردم بنظرتون فردا صدام میزنن دفتر؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب میموندی خونه امروزو نترس هیچی نمیشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

عزیزم بهتره خودت بری و این موضوع رو همینطور که برای ما تعریف کردی با معاون درمیون بزاری.اگه آدم درستی باشه قانع میشه و نمره انضباطی هم کم نمیکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀