2777
2789
عنوان

یه کلمه جواب بدین لطفا

102 بازدید | 11 پست

مامانم چند وقت پیش یه گوشواره برام گرفت ژوپینگ 

امروز بحث روز دختر شد گفت همون باشه کادوت گفتم اونو قبلا دادی چه ربطی داره

گفت پس پولش بزن برام تا برات کادو بخرم بعد گفت البته چون خیلی بی پولم 

ولی خب اونقدرام بی پول نیست کلا

منم زدم براش ولی یکم ناراحت شدم 

اونم برگشت گفت طلب باباتو داری زودم بهت بر میخوره 

حالام قهره

اخه من چیکار کردم مگهه

بی احترامی هم اصلا نکنید لطفاً 

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن بعضی مادرا همین شکلین

نه اخه داداشام هر رفتاری میکنن عزیزن ولی چرا من حق ندارم حتی بهم بخوره 

دیگه خمین شکلین مامان منم با خواهرم این شکلیه برای من حق اعتراض نمیزاره

چی بگم والا خدا همشون حفظ کنه ان شاالله

مرسی شرکت کردی عزیزم تو تاپیکم

مادرا همینن ممکنه بنده خداها اعصاب نمونده براشون به دل نگیر

ولی کادو روز دختر خیلیم مهم نیستا :)
نمییدونم البته
من تا حالا خودم کادو واسه روز دختر نگرفتم شاید واسه بقیه مهمه 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

مامانته دلگیر نشو 

پاشو ماچش کن بگو مامان عشقمی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادرا همینن ممکنه بنده خداها اعصاب نمونده براشون به دل نگیرولی کادو روز دختر خیلیم مهم نیستا :)نمیید ...

نه برا منم مهم نیست من ک هرسال کادو نمیگیرم بچه نیستم که متاهلم اصلا 

ولی خب ناراحتیم اول به خاطر این بود که پول گوشواره ای که ارزشی نداره زیادم نیست رو بعد چند وقت به روم اورد با اینکع من خیلی جاها بیشتر از این اصلا به روش نیاوردم 

و دومین ناراحتیم اینه که بهم حق اعتراض نمیده تا بهم سر یه چیزی برخورد اون قهر کرده باهام چرا اخه حق ناراحت شدن که دارم

مامانته دلگیر نشو پاشو ماچش کن بگو مامان عشقمی

همیشه همین کارو میکنم حتی اگه مقصر نباشم ولی امروز واقعا به دلم اومد کارش چون من اصلا هیچکار نکردم 

نه برا منم مهم نیست من ک هرسال کادو نمیگیرم بچه نیستم که متاهلم اصلا ولی خب ناراحتیم اول به خاطر این ...

مامان منم همینطوره
مخصوصا وقتایی که خودشم میدونه مقصره اما من اگه اعتراضی بکنم و حرفی بزنم دعوا درست میکنه
اصن بهش فکرم نکن اعصابش خورده بوده سرت خالی کرده 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

مامان منم همینطوره مخصوصا وقتایی که خودشم میدونه مقصره اما من اگه اعتراضی بکنم و حرفی بزنم دعوا درست ...

حق با شماست عزیزم

همه ممکنه اشتباه کنن

ممنون از شرکت تو تاپیکم♥️