2777
2789
عنوان

pcosکسی هست

88 بازدید | 15 پست

من اقدامم ،من۷هفته هست که پریود نشدم

هفته گذشته بیبی چک منفی شد

شرایط آزمایش دادن ندارم تا چند روز دیگه

شکمم خیلی ورم کرده 

بنظرتون کیست دارم؟؟

pcosچجوریه علائمش؟

زن جوانی که پریود نمیشه نشونه چیه😭

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سونو بده خب 

منم دارم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

7 ماهه و پیگیری نکردی

یه دوره دارو بخوری رفع میشه و میتونی باردار بشی گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ریزش موجوش مو زائدپریود نشدنتو سونو نشخص میشهمن دادم ولی ننوشت اینو بازم شک دارم میرم ازمایش هورمون ...

جوش میزنم تو صورتم😢😢

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

7 ماهه و پیگیری نکردییه دوره دارو بخوری رفع میشه و میتونی باردار بشی گلم

۷هفته

پلی کیستیک هستی دیگهپریودهای نامنظم و گاها قطع میشه تا چند ماه برو سونو بده حتما

آزمایش خون هم لازمه؟

احتمال زیاد تنبلی تخمدان دارید 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

منم تو بچه اولم بدون دکتر رفتن اقدام کردم یک سال نشد فاز نازا بودن برداشته بودم بیا و بین🤦‍♀️🤣 بعد رفتم دکتر سه ماه قرص تنظیم داد بعد سه ماهم قرص لتروزول و امپول کمک به ازاد سازی تخمک تو همون ماه اول باردار شدم

بچه دومیم هم اصلا نفهمیدم کی باردار شدم 

یه سونو بده خب منم دارم

هزاران بار بخاطر این مسئله دکتر رفتم .موقت خوب شدم

7 هفته هم خیلیه گلم

بخدا خسته شدم میدونی چقدر دکتر رفتم🥴🥴و موقت خوب شدم