2777
2789
عنوان

جای من بودید چیکار میکردید

533 بازدید | 68 پست

جدیدا خیلی به طلاق فکر میکنم البته از اول ازدواجم(ده سال ازدواج کردمو یه بچه ۵ساله دارم) همش حس میکردم اشتباه کردم ولی الان یه مدته که تو یه دو راهی بد گیر کردم،دوست دارم از بلاتکلیفی دربیام،اگه قراره تو زندگیم بمونم درست و عاشقانه بمونم اگه قراره برم زودتر کارامو انجام بدم،خیلی بده بلاتکلیفی

همسرم خوبه و دوستم داره منم ته قلبم دوسش دارم ولی چندتا مشکل اساسی دارم باهمسرم و زندگیم،اونجور که باید آرامش ندارم و احساس خوشبختی نمیکنم،کار همسرم بدک نیست ولی خب درآمدش آنچنان نیست

یکی از مشکلاتم اینه که خودم شاغل بودم و درآمد خوبی داشتم ولی بخاطر بچه کارمو کنار گذاشتم،همسرم به شدت مخالف کار کردنم هست(البته قبل ازدواج باهام این شرط رو گذاشت و من احمقانه قبول کردم الان خیلی پشیمونم)،دوست ندارم یه خانه دار ساده باشم دارم دیوونه میشم،بابت ادامه تحصیل همراهیم نمیکنه،میگه برو باشگاه و کلاسای آموزشی وقتتو پر کن

از خونوادمم دورم،از طرفی میگه به بچه دوم فکر کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودرنجه و حساس،صفر و صده،وقتیکه خوبه خیلی خوبه وقتیکه دلخور باشه خیلی سرد میشه

همش میگه عاشقانه باش باهام ولی نمیتونم چون ته دلم مطمئن نیستم میخوام پیشش بمونم یا نه

خیلی گیر کردم خیلی

اینو میدونم اگه جدا بشم با همه سختی ها میتونم به زندگی و موقعیت شغلی عالی برای خودم بسازم و آزاد و رها دنبال همه خواسته هام برم ولی بیشترین نگرانیم بچه ام هست

اخه با بچه پنج ساله چطوری میتونی کار کنی

مگر اینکه مدرک تحصیلیت خیلی تاپ باشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

پنکه خانم چند سالته که حس میکنی به موقعیت خوب میرسی؟؟؟

چند سالته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

با روانشناس مشورت کنمن خودمم روانشناسی خوندم خواستی کمکت میکنم

ممنون

رفتم یه مدت راهنماییم کرد آخرش گفت تصمیم خودته فقط اگه میخوای جدا بشی زودتر اینکارو کن تا وقتی بچه ات کوچیکه بهتر کنار میاد

هر مردی یه سری معایب داره یه سری محاسن سعی کن روی محاسنش تمرکز کنی از طلاق جز افسردگی نفرت خشم اعصاب خوردی و تنهایی و پشیمونی چیزی در نمیاد تبعات اجتماعیش هم به کنار از من به عنوان خواهر این نصیحت رو قبول کن خو اهرم جدا شد شوهرش آدم نبود ولی الان پشیمونه میگه اوضاع واقعا به هم ریخته کاش طلاق نمی گرفتم

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

عزیزم هر کس خودش میدونه ولی همینجا یکم بچرخی میبینی چ مشکلایی دارن اینایی ک گفتین دلیل قانع کننده برا جدایی نی حل شدنیه خیلی حیفه دو نفر ک همو دوست دارن و بچه هم دارن از هم جدا شن چون بعدش مثل دوران مجردی نیست احتمالا سختیایی داره که  زندگیو سخت تر میکنه براتون 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️