2777
2789

داداشم با شوهرم دادستد مالی دارن حساب کتاب دارن هرچند از اول مخالف بودم شوهرم گفت تو دخالت نکن ،منم گفتم فردا روز داداشم پولتو  نداد یقه منو نگیری حتی حق نداری جلوی  من بدشو بگی گفت باشه خداییشم  باهم به مشکل نخوردن ،الانم یه سر رفتم تا خونه مادرم بابام نشسته بود یه دفعه از دهنم پرید که ماشینمون رو به داداشم فروختیم بابام یه دفعه داغ اومد که اون شوهر کل اه ب ردار بگو از پسرام بکشه بیرون   بچه های من  ساده ان،شوهرت گرگه تا  جایی که میتونه  اینارو میدوشه، و کلی بدوبیراه دیگه گفتم بابا این چه حرفیه شوهر من کل اه بردار نیست گفت نه تو هم نون نزول و کل اه بردا ری خوردی طرفشو میگیری خیلی بهم برخورد دیگه چیزی نگفتم پاشدم اومدم .....حالا اتفاقا شوهرم اینقد بابام و دوس داره و اینا تو روی هم اینقد خوبن .... شوهر من بازاریه از بچگی تو بازار بزرگ شده تو هیچ معامله ای سرش کلاه نمیره سرکسی هم کلاه نمیزاره اهل حلال و حرومه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد این موضوع اصلا با شوهرتون حرفی نزنید

آره نمیدونم چیکار کنم دوس دارم بهش بگم دیکه با داداشم کار نکنه یکجورایی میخام بهش بفهمونم بابام پشت سرش چی میگه ولی میگم دیگه باز ممکنه ناراحت بشه و این علاقه و احترامی که به بابام داره از بین بره 

آره نمیدونم چیکار کنم دوس دارم بهش بگم دیکه با داداشم کار نکنه یکجورایی میخام بهش بفهمونم بابام پشت ...

فکر کنید یه راه حلی پیدا کنید ولی در مورد حرف های پدرتون هیچی نگید هر چقدر هم که به شوهرتون اعتماد دارید 

چرا بابات به شوهرت گفته نزول خور؟ واقعا نزول خوره؟

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد ؛ خود را برای سجده آدم رضا نکرد ؛ شیطان هزاربار بهتر ز بی نماز ؛ او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد 💚 خدایا تو که پشتمی روبروم هرچی میخواد باشه 💚