2777
2789
عنوان

پسر دو سالم از بچه ها کتک میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر من قلدر بازی درمیاره . اذیتش کنن بچه ها دیگه رو میزنه و هل میده اما کافیه طرف مثلا داد بزنه نکن یا عهههه ‌ . این غش میکنه از گریه . منم اعصابم خورده . نمیدونم چکارش کنم 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
چه پسر خوبی داری که کتک نمیزنه. مشکل از بچه های دیگه است که کتک میزنن. مادر اونها باید نگران باشه.&n ...

هزاران لایک

دخترمنم خییییلی بچه هارومیزد

انقدر تلاش کردم از زدن دست برداره الان دیگه از سرش افتاده

بچه ای که میزنه از بچه ای که میخوره بیشتر آسیب روانی میبینه

اصلا نگران نباش منم لجم میگرفت دخترمو اذیت کنن ولی این موضوع دوره کوتاهی پیش میاد الان دخترم پیش دبستانیه فوق العاده سازگاره همه همکلاسیهاش دوستش دارن 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
واقعا پس بزارم همینطوری بمونه؟

نزار کتک بخوره

ولی زدن هم یادش نده

خودت مراقب باش به بچه هاییی که میزنن زیاد نزدیک‌نشه 

ولی بانمایش وبازی بهش بفهمون که ازخودش دفاع کنه

کم کم یادش بده که با تحکم بگه نزن... یا بره ب مامان بچه بگه بچتو منو میزنه

جاری من بچش خیییلی کتک خور بود ومظلوم

انقدر یادش داد بزنه و...که الان شده معذرت میخوام ی بچه فوق وحشی!!!

یعنی بچه به این مهربونی الان یا ملتو تهدید میکنه یا میزنه

واقعا براش نگرانم

جاری من بچش خیییلی کتک خور بود ومظلوم انقدر یادش داد بزنه و...که الان شده معذرت میخوام ی بچه فوق وح ...

همسرم میگه همینطوری خوبه

بزرگ بشه خشن نمیشه

همسرمم فوق العاده ارومه

کلا خونمون ارومه

پسرم تا حالا تووی خونمون دعوا ندیده