2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه با بازی یادش بده مثلا باباش بیاد و با هم بازی کنن بعد دعوا کنن البته پسرت بدونه که نمایشه و بازی بعد همون بهش بگو آفرین پسر گلم نذار بهت بزنه و تشویقش کن از خودش دفاع کنه آخر سر باباش شکست بخوره و تشویقش کنین.  با بازی خیلی بهتر یاد میگیره چیکار کنه. 

فقط حواست باشه ب بچه نگی وقتی بهت زد بهش بزن خشن بار میاد و انتقام جو فقط یادش بده دفاع کنه از خودش و اجازه نده بزننش.  

🤩
راهش رو یادش بده عزیزم اینکه وایسی یه گوشه و انتظار داشته باشی بچت همه چی بلد باشه که نمیشه آموزشش ب ...

همون نمیدونم راهش رو چطوری یاد بدم

البته الان یکی از دوستان گفتن با بازی

همون نمیدونم راهش رو چطوری یاد بدم البته الان یکی از دوستان گفتن با بازی

خودم بودم 😆 

اره سنی نداره که بخواد با حرف منطقی درست شه با بازی فقط، صبوری هم یادت نره. موفق باشی.  

🤩

دختر اول منم همینجوری بود بخاطر سختگیری من روی رفتارش اعتماد به نفسش پایین بود و نمیتونست از خودش دفاع کنه من و باباش همیشه همراهش بودیم اگه بچه ای اذیتش میکرد بهش اخم میکردیم درست نیست به بچه ها زدنو یاد بدیم من میرفتم کنارش از اون بچه دورش میکردم و میگفتم زدن کار بچه های بده الان شش سالشه خدا روشکر خیلی سازگاره ولی کتک زدن و کتک خوردن از همون دو سالگی شروع میشه تا چهارسالگی بعدش بچه ها بیشتر باهم بازی میکنن تا دعوا

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !