2777
2789
عنوان

درس و هوش

40 بازدید | 1 پست

من الان ۲۰ سالمه 

خیلی از خودم ناراحتم 

از همون اول که میخواستم درس بخونم از بچگی با زجر درس میخوندم 

نه ریاضیاتم و اینا خوب بود نه حفظیاتم 

برای حفظ کردن درس های حفظی خودمو میکشتم 

ساعت ها رو یک صفحه و یک جمله بودم 

صبح تا شب خودمو تو اتاق حبس میکردم و درس میخوندم ولی بی هیچ بازدهی 

همه میگفتن اینقدر درس میخونم حتما پزشکی قبول میشم درحالی که خودم میدونستم دارم چیکار میکنم 

تو یک روز یهو فقط یه صفحه رو به زور حفظ میکردم 

با هزار ترفند کد گذاری حروف و اینا حفظ میکردم بعدم برا امتحانم یه سوال که میدادن مجبور بودم با کد هایی که حفظ کردم کل درسو بنویسم 

الانم تو دانشگاه یه اراعه که میخوام بدم میام متن اراعه را می‌نویسم و یهو یک ماه دارم حفظ میکنم 

رشتم هم زبانه 

بعد وقتی اراعه میدم همه تعجب میکنن چجوری اینا رو میگم 

فک میکنن من زبانم فوله در حالی که یک ماهه دارم حفظ میکنم 

تو دوران تحصیلم تو آزمون ورودی هیچ مدرسه ای قبول نشدم 

همیشه با آزمون و تست مشکل داشتم 

کنکور رتبم افتضاح شد همه درصد هام منفی بود 

از خودم بدم میاد 

هیچ موفقیتی بدست نیاوردم 

حس میکنم خیلی هوشم کمه 

الان پسر خالم کلاس چهارمه اینقدر باهوشه میبینم مامانش همینجور از رو درس براش میخونه اونم یه لحظه نمیشینه 

بعد همه رو حفظه 

میگم چرا پس این اینقدر هوشش بالاس ولی من خودمو میکشتم

عزیزم، مطمئن باش که اینطور نیست که تو هوش کمی داشته باشی. شاید روش مطالعه‌ت خیلی متداول نباشه، ولی این به معنی کم بودن هوش نیست. هر کسی یه روش یادگیری خاص خودشو داره. خودت رو با دیگران مقایسه نکن. این که تو خودتو می‌کشی و تلاش می‌کنی، نشون‌دهنده‌ی پشتکارته، نه کم بودن توانایی‌هات. ممکنه به کمک روش‌های دیگه‌ای بتونی بهتر نتیجه بگیری. همونطور که برای ارائه‌ات ماه‌ها زحمت می‌کشی و همه شگفت‌زده می‌شن، می‌تونی در هر زمینه‌ای پیشرفت کنی. پس به خودت ایمان داشته باش، مهربونم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!