2777
2789
عنوان

کیک

209 بازدید | 11 پست

سلام میخوام کیک درست کنم وانیل ندارم میشه بنظرتون؟؟؟بدون وانیل بد نمیشه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کیلو کیلو وانیل می ریزم تو شیرینی بوی یخم تخم مرغو نمی گیره . وانیل چه کارکیشو باید بگیریم

ای بابا پس وقتی با وانیل اینطوری میشه بدون وانیل دیگ افتضاح میشه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اگر کاکائویی کنی نه بد نمیشه ولی اگه ساده باشه چرا ...میتوتی موست لیمو ترش یا کمی مدست مرتقال رنده ک ...

خودم عاشق کاکائوییم ولی شوهرم دوست نداره اه

عزیزم گلاب چقدر بزنم؟

عزیزم میشه چرا نشه دوالی ۳قاشق گلاب بزن گلاب رو قطره قطره بریز داخل موادتو هم بزن اگه پودر هل داری نصف قاشق چ خوری بریز

بگو او پروردگار من است جز او خدایی نیست و من براو توکل کرده ام و روی امید همه به سوی است (سوره رعد/ایه ۳۱)