2777
2789

ما نزدیک بود نامزد کنیم که متوجه شدم از اینستا دوست دختر داره . علاوه بر اینا رفیق باز بود قلیونم گاهی میکشید و مشروبم میخورد ( هرشب نه مثلا هفته ایی یکبار)

۲ ماه پیش بهم زدم.

خیلیم برام سخت گذشت این ۲ ماه

پریروز اومده میگه پشیمونه و اشتباه کرده

بهم گفت فرصت جبران بدم 

گفت ادم شدم فقط فرصت بده بهم

و هر شرطی دارم قبوله.

گفت مهریه هر چی خواستی بگو.

اینم گفت اگه بعدا خیانت کرد هر چی من گفتم همونه و حق ب من میده.

اما من قبول نکردم.

ب نظرتون مردا عوض میشن؟فرصت بدم؟

از 

قبل ازدواج اینطوره

نکن سمتش نرو

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس خرش از پل بگذرههمونه🚶🏻‍♀️

قبول نکن بنظرم

مجرد بمونی بهتر از اینه که با همچین آدمی زندگی کنی که هر لحظه شک به دلت بیفته که در حال خیانته

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من باشم قبول نمیکنم جون اکثر مردا خرشون از پل رد شه دیگ همه قولاشون یادشوندمیره، شما هر جور خودت صلا ...

راستش خودمم ب دلم نیس قبول کنم🚶🏻‍♀️ 

حس میکنم خرش از پل بگذره همون ادمه

از