2777
2789
عنوان

بستنی و تاخیر پریود

122 بازدید | 11 پست

بستنی خوردن میتونه پریود و به تاخیر بندازه؟

سه روزه تاخیر دارم.دردش هست ولی خودش نیست

بستنی و ماست این مدت زیاد خوردم میتونه از اون باشه.الان سه چهار روزه ماسالا هم دارم میخورم اما نمیاد البته همین الان دارم بستنی هم میخورم.🤣

تجربه دارین

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم والا.. خدا کنه بشم دیگه😐😑

چای دارچین بقول

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

نه ربطی نداره عزیزم😂بعدم تا یه هفته تاخیر طبیعیه

نمیدونم من خیلی وقته تاخیر نداشتم.همیشه دو سه روز قبل بوده دفعه پیش همون تاریخ

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نمیدونم من خیلی وقته تاخیر نداشتم.همیشه دو سه روز قبل بوده دفعه پیش همون تاریخ

اشکال نداره اگه بیشتر از یه هفته بشه تاخیر محسوب میشه ممکنه بخاطره تغییر فصلم باشه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
اشکال نداره اگه بیشتر از یه هفته بشه تاخیر محسوب میشه ممکنه بخاطره تغییر فصلم باشه

آره آفرین تغییر فصلم مد نظرم هست سابقشو دارم.آخه یهو خیلی گرم شد هوا.بدنم قاطی کرده حتما

آره آفرین تغییر فصلم مد نظرم هست سابقشو دارم.آخه یهو خیلی گرم شد هوا.بدنم قاطی کرده حتما

آره بابا من از ۲۰ اسفند تا همین یه هفته پیش پریود نشده بودم اصلا سابقه نداشت،دوبار آزمایش دادم سونو رفتم،ده بار دکتر رفتم هیچیمم نبود،هم بخاطره استرس بود هم تغییر فصل

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻