2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونیاندازه یه هیئت درست کردم دارم میبرم خونه مامانم😂

ماکارونی نمیدونم چرا اینطوری میشه هرچقدر درست کنی اندازه کل محل میشه🤣🤣🤣

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

ماکارونی نمیدونم چرا اینطوری میشه هرچقدر درست کنی اندازه کل محل میشه🤣🤣🤣

دقیقا🤣🤣🤣🤣

واسه شبم می مونه حتی🤣🤣🤦🏼‍♀️

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

همیشه واسم سوال خونه مامانم ماکارونی قد کل همسایها هسخونه خودم درست میکنم کم میا🙄

من ک درست میکنم تا یه هفته ناهار و شام ماکارونیه

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

باز خوبه شما ماکارونیتون میمونه خونه ما هیچی نمیمونه تازه کمم میاد

😂😂😂

😂😂😂

باورکن دیشب کلی قرمه سبزی پختم ک امروز راحت باشم واس ناهار

همون دیشب تموم شد .‌یه چوسه خورش مونده ک ب خر بدی گریه میکنه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

باورکن دیشب کلی قرمه سبزی پختم ک امروز راحت باشم واس ناهارهمون دیشب تموم شد .‌یه چوسه خورش مونده ک ب ...

وا مگه چند نفرین