2777
2789
عنوان

مردا چرا اینجورین😁

172 بازدید | 7 پست

اقا این متن و دست به دست کنید برسه دست شوهرم😃 همسر عزیزم من غلط،کردم یکبار تو این چند سال زیتون خریدم...

اقا من چند ماه پیش زیتون خریدم یکم تلخ بود من خودم مزه تلخی رو کلا دوس دارم بدم نمی یاد...

حالا شوهرم بعد از اون ده دفعه زیتون خریده می یارم سر سفره میگه خانوم زیتونی که این دفعه گرفتی اصلا خوب نیست 😁میگم لا مصب این و خودت خریدی 😁اون زیتون چند وقت دیگه سالگردشه تموم شد رفت

مردا چرا اینجوری ان همه چی رو میخوان بندازن گردن زناشون🤪🤪🤪

تجربه اینچنینی دارید بگید از این موجودات عجیب

تمام دین من استوار ماندن و به هر بادی به باد نرفتن است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر خانم پشمک حاج عبدالله

از همین تریبون میگم:به خودت بیا مردددددد

چنل تلگرامم:                  https://t.me/happyordibehesht                               نقش من این نیست سنگر بگیرم ،،، فقط بگم نمیشه و تهشم بمیرم ،،،یه روزی دنیاست که میرقصه به ساز من،،، خودمو میشناسم عقب نمیرم،،،